Skagen PLAZA

BRAND STORIES

Skagen

Skagen Denmark har siden 1989 skabt minimalistiske, innovative og stilrene ure, hvor inspirationskilden er den nordlige kystby og den simple natur. Brandet har formået at skabe succes i flere dele af verdenen med deres kvalitetsbevidste og tidløse design til fornuftige priser. Du kan læse mere om historien bag Skagen, om deres inspiration og udvikling.

Skagen Denmark blev stiftet af ægteparret Henrik og Charlotte Jorst med en kærlighed til den nordiske natur. I dag er urene blevet varemærket for Skagen Denmark, selvom virksomhedens første produktion var smykker. Skagen ure er den perfekte gaveide til dig selv, eller en du holder af.

PÅ TOPPEN AF DANMARK

På toppen af Danmark hvor de to have mødes har været inspirationskilde for en del kunstværker igennem tiden. Foruden Skagen Denmark kan der drages mange ligheder til de velkendte Skagen malerier, hvor skagensmalere såsom P.S. Krøyer, Michael Ancher og Anna Ancher skildre kystbyens natur og barske arbejdsliv. Kunstværkerne er karakteristiske ved deres enkelthed og kølige farver, der afspejler det danske kystliv. Skagen ure kendetegnes ved skandinavisk minimalisme grundet designets simple og rene linjer, hvilket giver uret en unik fremtoning.

Historien

Minimalistisk og klassisk design

Skagen ure fremstilles både til mænd og kvinder i forskellige modeller med simple urskiver med både læder- og stålremme, så der er ure til enhver smag. Ens for urene er, at det er smukke, enkle ure i høj kvalitet og med sans for skandinavisk minimalisme. Skagen Ure er stilrene designs med farvekombinationer, der afspejler et stille kystliv med inspiration af naturens renhed.

I alt fra ide til de færdige stilrene designs er den minimalistiske tankegang at finde. Især hos det populære Anita dameur ses det minimalistiske og klassiske design med elegante funktioner. Uret prydes af små sten, hvilket skaber et feminint design. Uret kan bæres til både hverdag og fest, og med et Anita Ur om håndleddet er du sikret et stilrent ur, som du kan have i mange år. Uret fås i både guld og sølv.

BÆREDYGTIGE URE FRA SKAGEN DENMARK

Hos Skagen ure er bæredygtighed og tidløshed i fokus og tænkt ind i designprocessen. I deres miljøvenlige designproces, der skaber ure, som holder hele livet, er mennesker og planeten er tankerne. Materialerne er nøje udvalgt for at minimere deres aftryk på planeten. Skagen ure består derfor af gode råvarer og klassiske funktioner. På grund af den høje kvalitet og tidløse design kan du have glæde af dit Skagen ur langt ud i fremtiden. Lige nu er 90% af deres traditionelle Skagen ure bæredygtige, hvor deres plan er, at I 2025 vil dette tal være helt oppe på 100%. De udnytter passionen til design, innovation og kreativitet for at skabe et ur, der er i høj kvalitet.

Af bæredygtige Skagen ure finder du deres Signatur Ur. Uret bærer præg af den minimalistiske tankegang og moderne design med en skulpturel profil. Det er ikke blot et ur, som viser klokken, men den kan bruges som en unik detalje til dit look. Urskiven er mat og enkel med deres klassiske logo for et rent udtryk. De enkle og rene linjer gør uret alsidigt og kan bæres ved alle lejligheder – enten om det er til hverdag eller fest. Du har mulighed for at udskifte remmen på dit ur, så du på et øjeblik kan ændre dit look. Du kan matche det med dit humør eller dagens outfit.

Skagen Denmark forhandles i udvalgte PLAZA-butikker og online, til både mænd og kvinder. Udforsk hele udvalget nedenfor.

SE HELE UDVALGET

Andre Brand Stories

Udforsk nedenfor

Basic Essentials by PLAZA

Basic Essentials er kendetegnet for et enkelt og stilrent smykkebrand, som eksklusivt forhandles hos PLAZA. Smykkerne er klassiske, og du er sikret smykker, der passer perfekt ind i din smykkegarderobe. Læs...

Læs mere
Diamond Essentials by PLAZA

Diamond Essentials skaber klassiske og elegante diamantsmykker, som forhandles eksklusivt hos PLAZA. Smykkerne kan bæres enkeltvis eller i et diamantsæt, så du kan bærer det samlet. Diamond Essentials komplimenterer alle uanset...

Læs mere
Joanli Nor

Joanli Nor er et dansk smykkebrand grundlagt i 2015, som fremstiller eksklusive og elegante smykker, med unikke detaljer der tilføjer hver især sin helt egen personlighed. Læs mere her. 

Læs mere
Nuran

Nuran er et eksklusivt smykkefirma og også navnet på ejeren og designeren. Nuran sælger funklende guld-, sølv og brillantsmykker, som er inspireret af kærlighed og det klassiske håndværk. Læs mere om brandet her.

Læs mere