Aros PLAZA

Brand Stories

Aros Denmark

Aros Denmark er vores nye urbrand, som består af tidløse og skandinaviske ure i topkvalitet til attraktive priser. Læs mere om et nutidigt urbrand, hvis design er skabt med inspiration fra den aarhusianske storby, som rummer enestående arkitektur, smukke omgivelser og et glædestrålende menneskeliv.

Aros Denmark er et skandinavisk urbrand, som er skabt som en hyldest til den østjyske by, Aarhus. Urene besidder et stilrent og eksklusivt design, hvor der hverken er blevet gået på kompromis med kvalitet, funktionalitet eller urets visuelle fremtoning.

Historien

En hyldest til Aarhus

Alle designs er skabt til at holde i generationer og er fremstillet i nøje udvalgte materialer, som sikrer bedste kvalitet og design. Kollektionen er inspireret af den aarhusianske storby, der omgiver os med skiftende årstider, pulserende liv, ekstravagante bygningsværker og naturens smukke farver og former. Alt sammen designet til at skabe luksuriøse, smukke og stilsikre ure.

Et urband med kvalitet for øje

Hos Aros Denmark er kvalitetsure ikke kun det, øjet møder – men lige såvel de mange timer, der ligger bag ved håndværket og udvælgelsen af materialer, der garanterer dig et kvalitetsur, du kan bære igennem hele livet. Lænkerne er fremstillet i rustfrit stål, hvilket gør urene særdeles modstandsdygtige overfor hverdagens tæring med håndvask, parfume og snavs. Det skyldes, at stålet legeres med 12% chrom, hvilket reagerer med ilten i luften og danner en beskyttende hinde på stålet, som hindrer nedbrydning af metallet.

Aros Denmark forhandles ekslusivt hos PLAZA og findes i udgaver til både mænd og kvinder. Tilgængelig i alle fysiske butikker og online.

SE HELE UDVALGET

Andre Brand Stories

Udforsk nedenfor

Basic Essentials by PLAZA

Basic Essentials er kendetegnet for et enkelt og stilrent smykkebrand, som eksklusivt forhandles hos PLAZA. Smykkerne er klassiske, og du er sikret smykker, der passer perfekt ind i din smykkegarderobe. Læs...

Læs mere
Diamond Essentials by PLAZA

Diamond Essentials skaber klassiske og elegante diamantsmykker, som forhandles eksklusivt hos PLAZA. Smykkerne kan bæres enkeltvis eller i et diamantsæt, så du kan bærer det samlet. Diamond Essentials komplimenterer alle uanset...

Læs mere
Joanli Nor

Joanli Nor er et dansk smykkebrand grundlagt i 2015, som fremstiller eksklusive og elegante smykker, med unikke detaljer der tilføjer hver især sin helt egen personlighed. Læs mere her. 

Læs mere
Nuran

Nuran er et eksklusivt smykkefirma og også navnet på ejeren og designeren. Nuran sælger funklende guld-, sølv og brillantsmykker, som er inspireret af kærlighed og det klassiske håndværk. Læs mere om brandet her.

Læs mere