Vi graverer smykker hos PLAZA

Gravering i PLAZA

Det kan være en udfordring at finde en gave, der både er unik og personlig. Hos Plaza tilbyder vi gravering af smykker og ure - så du kan give en gave, der er helt unik! Du kan vælge at få indgraveret bagsiden af et vedhæng, et ur eller på indersiden af en fin ring. Måske du vil have graveret initialer, en dato eller en lille sød besked? Mulighederne er mange, og det er kun din fantasi, der sætter grænser.
Sammen finder vi den bedste løsning.

Opstartsprisen er 150.- inkl. 3 tegn, efterfølgende tegn koster 20.-*

Vi anbefaler ikke gravering af smykker med en forgyldt- rosa- eller oxideret overfladebehandling, da graveringen vil slide belægningen af og de graverede tegn vil fremstå i det underliggende materiale.

GRAVERING AF VIELSESRINGE
De fleste brudepar vælger at få deres vielsesringe graveret indvendigt. Gravering er et romantisk symbol på kærligheden, som er helt unik mellem to mennesker. Den klassiske gravering er på indersiden af ringen og består af navne og datoen for vielsen. Hos Plaza hjælper vi jer med, at gøre jeres ringe personlige med jer ønskede gravering.

PLAZA Kolding BW

Butikker

Find din nærmeste butik

GRAVERING AF DÅBSGAVER
Få at gøre en gave ekstra personlig, kan man tilføje gravering. Dåbsgaver er noget de fleste gemmer resten af livets, så en sød lille hilsen er en perfekt tilføjelse til dåbsgaven. Du kan blandt andet vælge gravering på sølvbestik, en sparegris, et dåbsrør eller lignende.

Gravering hos PLAZA

GRAVERING AF FORLOVELSESRINGE
Der findes ingen regelbog når det kommer til kærlighed. Derfor er det også helt op til den enkelte, om man ønsker at gravering i forlovelsesringen. Graveringen giver plads til et personligt budskab, som skal bæres af den udkårende resten af livet. Forelsk dig i din forlovelsesring her.