Gold Essentials hos PLAZA

Om os

PLAZA - En landsdækkende ur- og smykkekæde siden 1988.

Siden 1988 har PLAZA Ure & Smykker som landsdækkende ur- og smykkekæde været åbningen til et fortryllende univers, der rummer et nøje håndplukket udvalg af tidens populære smykkebrands, klassiske ure og det fineste udvalg af guld- og sølvsmykker til både ham og hende.

Om PLAZA

Vi vil give dig muligheden for at bære smykker, der fortæller historier og rummer alle livets skønne øjeblikke. Derfor er vi stolte af, at vi nu gennem fire årtier har været inspirationskilde til unikke gaveideer, kvalitet og godt håndværk, der kan skabe magi i små æsker.

Shop til mænd hos PLAZA

Hos os findes et håndplukket udvalg af tidens mest populære smykke- og urbrands, guldsmedens håndværk og eksklusive guld- sølv- og diamantsmykker til ham og hende.

Sammen gør vi en forskel

I PLAZA ønsker vi at gøre en forskel. Det betyder, at vi altid arbejder på at bevæge os i en grønnere retning, så du aldrig skal gå på kompromis med kvalitet og tanken for vores jord, når du køber ure og smykker hos os. Vi gør os umage med at pakke dine gaver ind på fineste vis. Hertil anvender vi 100% genbrugspapir eller FSC mærkede gaveæsker, som bindes med bånd af den bedste kvalitet. Båndet kan nemlig stryges, og bruges igen og igen. Gå på opdagelse og find den perfekte gave til ham eller hende, du holder af.

Psst...Når vi håndterer din ordre på www.plaza.dk, gør vi det ligeledes på bæredygtig vis og med omtanke for miljøet. Vi pakker i papæsker, der ligesom smykkeæskerne, er FSC-mærkede. Det betyder, at materialet stammer fra FSC-mærkede skove, hvor man ikke fælder mere, end hvad skoven selv kan reproducere.

BRAND STORIES

Udforsk vores forskellige brands og deres historier nedenfor

Basic Essentials by PLAZA

Basic Essentials er kendetegnet for et enkelt og stilrent smykkebrand, som eksklusivt forhandles hos PLAZA. Smykkerne er klassiske, og du er sikret smykker, der passer perfekt ind i din smykkegarderobe. Læs...

Læs mere
Diamond Essentials by PLAZA

Diamond Essentials skaber klassiske og elegante diamantsmykker, som forhandles eksklusivt hos PLAZA. Smykkerne kan bæres enkeltvis eller i et diamantsæt, så du kan bærer det samlet. Diamond Essentials komplimenterer alle uanset...

Læs mere
Joanli Nor

Joanli Nor er et dansk smykkebrand grundlagt i 2015, som fremstiller eksklusive og elegante smykker, med unikke detaljer der tilføjer hver især sin helt egen personlighed. Læs mere her. 

Læs mere