Huller i ørerne

Drømmer du om at få lavet huller i ørerne?

Hos PLAZA Ure & Smykker tilbyder vi markedets bedste, mest skånsomme og hygiejniske huller i ørerne. Vores medarbejdere er alle uddannet til at sikre dig en tryg og sikker behandling. Derudover er vores ørestikker lavet af titanium og kirurgisk stål, som er ideelle for dig, som ønsker skånsomme øreringe, så du ikke udvikler allergi. Hos Plaza er du sikret professionel behandling og vejledning til, hvordan du skal pleje dine nye huller i ørerne.

Som udgangspunkt laver vi ikke huller i ørene på børn under 4 år. Hvis du er under 18 år, skal du medbringe accept fra dine forældre, i form af en underskift eller en SMS.

Tag forbi en af vores butikker og hør nærmere om processen og se, hvilke øreringe du kan vælge imellem. Vi guider dig/dit barn gennem hele processen og tager os god til, så det bliver en tryg og behagelig oplevelse. Det er ikke nødvendigt at booke tid til at få lavet huller i ørerne. Men vi anbefaler det for at indgå mulig ventetid, samt sikre dig at vi er klar til dig og/eller dit barn.

Hygiejne

Vores ørestikkere er lavet af titanium og kirurgisk stål, som er to meget skånsomme og hudvenlige materialer.

Du får:
- Et 100 % sterilt system, da der ikke er fysisk kontakt med øreringene.
- En hurtig helingsproces, da der kommer luft til hullerne med det patenterede låsesystem.
- Ingen nikkel allergi. Titaniumsmykker med 0% nikkel-indhold og guldsmykker med mindre end 0,5%.

Vores personale spritter altid hænder inden berøring af pistol og øre, samt bruger hansker.