Seiko PLAZA

Brand Stories

Seiko

”Altid et skridt foran alle andre”, er visionen for Seiko og med god grund. Seiko blev grundlagt tilbage i 1881, da 21-årige Kintaro Hattori åbnede en butik, som solgte og reparerede ure i det centrale Tokyo. Som kun 31-årig gik han sammen med en ingeniør ved navn Tsuruhiko Yoshikawa for at etablere Seikosha-urfabrikken.

I dag, efter mere end 130 års innovation, er Kintaro Hattoris virksomhed stadig dedikeret til den perfektion, som grundlæggeren altid stræbte efter at opnå. Seiko har i dag 6 serier: Astron, Propex, Presage, King Seiko, 5 Sports & Seiko Premier. Du kan være sikker på, at uanset hvilket ur du vælger, så får du et ur du kan have glæde af i mange år.

Historien

HUSET FOR UDSØGT HÅNDVÆRK

Seikosha, betyder ”huset for udsøgt håndværk”, og det har været inspirationen for navnet på hans egne producerede ure. Deres design, uanset om du vælger dressur, dykkerur eller et sportsur emmer af præcision, elegance og innovation. Seiko er ikke kun armbåndsure af høj kvalitet. De er lige så kendte for deres vægure, bordure og vækkeure, og fællesnævneren på det hele er eksklusivt design af godt håndværk. Seiko har fra starten af opdagelsen haft et stort drive for at innovere, og det er særligt en af grundene til at de i dag er et af de mest ledende og respekterede brand indenfor ur verden. Seikos historie er lang og indeholder en speciel bestilling fra videospilmogulen Richard Garriott, hvis far var en NASA-astronaut og Seiko bærer. En debut af et analogt solcelledrevet ur, der modtager GPS-satellitsignaler og justerer til den præcise lokale tid hvor som helst man er på Jorden.

DET STARTEDE MED ET BREV FRA EN PROFESSIONEL DYKKER

Alt startede med et brev fra en professionel dykker i Hiroshima. Dykkeren forklarede, at når han var i dybder større end 300 meter, bliver de fleste ure beskadiget. Som svar på denne anmodning etablerede Seiko et udviklingsprogram. Efter mange års forskningsudvikling, blev verdens første Professional Diver´s 600m med titanium-kasse skabt. Lanceringen af den nye model var begyndelsen på Seikos stræben efter pålidelighed og sikkerhed, som skal komme i fremtidige dykkerure modeller. Med et århundredes historie og bemærkelsesværdig innovation er Seikos dykkerure blevet brugt hele verden over. Det er blevet rost af mange dykkere og har vist sig værdigt i ethvert barsk miljø.

Seiko forhandles i udvalgte PLAZA-butikker og til både mænd og kvinder. Udforsk hele sortimentet nedenfor.

SE HELE UDVALGET

Andre Brand Stories

Udforsk nedenfor

Basic Essentials by PLAZA

Basic Essentials er kendetegnet for et enkelt og stilrent smykkebrand, som eksklusivt forhandles hos PLAZA. Smykkerne er klassiske, og du er sikret smykker, der passer perfekt ind i din smykkegarderobe. Læs...

Læs mere
Diamond Essentials by PLAZA

Diamond Essentials skaber klassiske og elegante diamantsmykker, som forhandles eksklusivt hos PLAZA. Smykkerne kan bæres enkeltvis eller i et diamantsæt, så du kan bærer det samlet. Diamond Essentials komplimenterer alle uanset...

Læs mere
Joanli Nor

Joanli Nor er et dansk smykkebrand grundlagt i 2015, som fremstiller eksklusive og elegante smykker, med unikke detaljer der tilføjer hver især sin helt egen personlighed. Læs mere her. 

Læs mere
Nuran

Nuran er et eksklusivt smykkefirma og også navnet på ejeren og designeren. Nuran sælger funklende guld-, sølv og brillantsmykker, som er inspireret af kærlighed og det klassiske håndværk. Læs mere om brandet her.

Læs mere