Daniel-Wellington PLAZA

Brand Stories

Daniel Wellington

Et tilfældigt møde på den anden side af jordkloden, var det der skabte ideen til Daniel Wellington. Stifteren af Daniel Wellington er Filip Tysander. Filip Tysander er i dag 37 år gammel og har kæmpet sig til titlen som svensk forretningsmand og iværksætter.

På en rejse rundt i den store hvide verden, mødte Filip en velhavende engelsk herre, der bar sig selv med særdeles selvsikker manér. De faldt i snak og Filip var meget fascineret af hele hans fortælling og af hans ur. Den engelske herre, bar nemlig et helt klassisk herreur med en patineret NATO-rem. Hvorvidt det var Wellingtons livshistorie eller hans fascinerende ur, som inspirerede Filip Tysander, melder historien ikke noget om. Men herren som Filip mødte, hed Daniel Wellington, og her opstod navnet til hans verdensomspændende brand.

SUCCES OVER HELE VERDEN

Filip har formået at genskabe den enkle og stilbevidste ur mode med sin kollektion. Daniel Wellington urene er blevet kendt over hele verden, og succesen tilskrives mærkets særlige tilgang til markedet og til de sociale medier. Grundet urenes design og muligheden for at udskifte remmene, appellerer han til et bredt publikum. Daniel Wellington urene har på rekordtid fundet vej til over 6000 ur forhandlere i over 40 lande hele verden over. Dagligt indsender fans billeder af dem selv, deres liv og deres Daniel Wellington ure. Han udvælger fra de tilsendte billeder og poster dem løbende på sin instagram profil. Trenden har inspireret mange folk og brands, og bliver kommenteret fra alle verdenshjørner.

Historien

IKKE BARE ET URMÆRKE - MEN EN LIVSSTIL

I dag er Daniel Wellington ikke bare et urmærke. I dag er det indbegrebet af ung og moderne livsstil, som er blevet et modeikon. For i dag bæres uret ikke blot som et ur, det er blevet en accessory som er en stor del af dit look, dit outfit og din stil. Med Daniel Wellington urene kan du med fordel finjustere dit outfit og vælge præcis hvilken retning du vil gå med din stil. Der er remme til den mere klassiske og tidløse stil, som præger dit outfit til elegance. Og så er der et stort udvalg af de mere sporty ure, som kan gøre outfittet mere afslappet og cool. Uanset hvilket ur du vælger, så er du garanteret et ur i høj kvalitet og som kan fremhæve dit look og fuldende din stil. NATO-remmene blev brugt helt tilbage i 1970´erne, men kunne dengang kun fås i ”Admiralty Gray”, så der er sket meget siden. Alle remmene kan udskiftes, og udvalget af farvekombinationerne gør, at de alle fortæller hver sin unikke historie om din stil. De er fremstillet i slidstærk polyester med et sølv- eller guldspænde. Sæt dine NATO-remme sammen med dit yndlings Daniel Wellington-ur og skab dine egne kreative kombinationer.

STILRENE DANIEL WELLINGTON URE

Urene fra Daniel Wellington er karakteriseret ved et design, hvor uret har rene linjer og simple detaljer. Manden ved navn Daniel Wellington elskede at bære ure med vintage NATO-remme og se stilren og klassisk ud. Filip Tysander valgte derfor at inkorporere stilen i sit sortiment. Hele tanken med designet er, at urene skal kunne sættes sammen med NATO-remmene i forskelligartede farvetoner og mønstre. De skal kunne bæres til enhver anledning og derfor ikke være udsmykket med en masse features og detaljer. Den verdensomspændende opmærksomhed var ikke nok for ham. Daniel Wellington har i dag også et stort udvalg af henholdsvis armbånd, øreringe, ringe og solbriller. Han er fortsat med at designe og udvikle sig siden sit første øjekast på den engelske gentleman. Han har formået at realisere, at du i dag kan have et helt sæt på med hans brand, som indebærer øreringe, ringe, armbånd, ur mm. Det svenske brand er særdeles leveringsdygtig, når det kommer til kvalitetsure i en prisklasse, hvor alle kan være med.

Daniel Wellington ure forhandles i udvalgte butikker og online hos PLAZA. Udforsk hele udvalget nedenfor.

SE HELE UDVALGET

Andre Brand Stories

Udforsk nedenfor

Basic Essentials by PLAZA

Basic Essentials er kendetegnet for et enkelt og stilrent smykkebrand, som eksklusivt forhandles hos PLAZA. Smykkerne er klassiske, og du er sikret smykker, der passer perfekt ind i din smykkegarderobe. Læs...

Læs mere
Diamond Essentials by PLAZA

Diamond Essentials skaber klassiske og elegante diamantsmykker, som forhandles eksklusivt hos PLAZA. Smykkerne kan bæres enkeltvis eller i et diamantsæt, så du kan bærer det samlet. Diamond Essentials komplimenterer alle uanset...

Læs mere
Joanli Nor

Joanli Nor er et dansk smykkebrand grundlagt i 2015, som fremstiller eksklusive og elegante smykker, med unikke detaljer der tilføjer hver især sin helt egen personlighed. Læs mere her. 

Læs mere
Nuran

Nuran er et eksklusivt smykkefirma og også navnet på ejeren og designeren. Nuran sælger funklende guld-, sølv og brillantsmykker, som er inspireret af kærlighed og det klassiske håndværk. Læs mere om brandet her.

Læs mere