Diamond-Essentials-by-PLAZA PLAZA

BRAND STORIES

Diamond Essentials by PLAZA

Den funklende Emilie Queen alliancering er en eksklusiv og klassisk ring med fantastiske brillantslebne diamanter. Du finder ringen i både 0,50 ct. og 0,25 ct. i farve og kvalitet W/SI i 14 karat rødguld. Den funklende Emilie Queen ring er en dronning værdig, og den gør dit look iøjnefaldende. Emilie Queen ringen passer perfekt til sæsonens fester, hverdagen og i mange andre sammenhænge, og det er en klar favorit hos PLAZA. I Diamond Essentials sortiment finder du også den klassiske Emilie ring med 0,17 ct. W/SI brillantslebne diamanter i både 14 karat rødguld og hvidguld. Du kan derudover finde vores Emilie ørestikker, som kan matche din Emilie Queen ring. De er udført i 14 karat rødguld prydet med 0,21 ct. W/SI brillantslebne diamanter.

Med Emilie Queen om din finger kan du få hver dag til at stråle. Det er er et smykke, der skaber glæde gennem hele livet – også til de kommende generationer. Du kan vælge at bære den alene eller kombinere med andre ringe for at skabe dit eget personlige udtryk.

Hos PLAZA har vi skabt fem kollektioner, som har hver deres unikke karaktertræk, men de komplimenterer hinanden fint og kan kombineres på kryds og tværs. Vores 30 års erfaring og dedikerede håndværksviden har dannet rammerne for Diamond Essentials. Det er vores fineste opgave at udvikle smykker til dig, som du kan bære gennem hele livet. Vores fortryllende ur-og smykke univers har eksisteret siden 1988, hvor vi har sikret dig godt håndværk i høj kvalitet. Diamanter er den mest velkendte af alle ædelsten, og de er ekstremt hårdføre over for ridser og varme. Det er smykker, der aldrig går af mode, med deres klassiske og eksklusive detaljer. Hos PLAZA arbejder vi på at bevæge os i en grønnere retning, og du kan derfor med vores gode håndværk sikre lang levetid på dine smykker.

Diamond Essentials hos PLAZA

DIAMOND ESSENTIALS KAN FØLGE GENERATIONER

Diamantsmykker er altid et sikkert valg, da de kan bæres gennem alle livets øjeblikke. En ring, et vedhæng eller et andet diamantsmykke kan gå i arv i familier og fortælle små fine historier og gemme på minder, som vil vare for evigt. Der er sikret lang levetid høj anvendelighed, da de er i høj kvalitet. Hvis smykkerne trænger til en opfriskning, skal de blot renses og pudses op med tiden for at stråle og funkle igen. Du vil med garanti kunne finde den perfekte gave til dig selv, eller ham eller hende, du har nær. Når smykkeæsken åbnes, skabes der magi.Diamond Essentials byder på solitaire ringe, ørestikker og vedhæng. Dette er fine smykker med en enkelt brillantslebet diamant omkranset af grabber. De fås alle i 14 karat rødguld. Solitaire smykker er elegante og klassiske, men kan samtidigt gøre hverdagen til noget helt specielt og pifte dit outfit op. Solitaire ring i 14 karat guld med en 0,07 ct. med en W/SI brillantsleben diamant omkranset af 6 grabber er en fin og enkelt diamantring, som er oplagt at bruge som en kærlighedserklæring.

Diamond Essentials by PLAZA forhandles eksklusivt i alle PLAZA-butikker og online. Udforsk sortimentet nedenfor.

SE HELE UDVALGET

Andre Brand Stories

Udforsk nedenfor

Basic Essentials by PLAZA

Basic Essentials er kendetegnet for et enkelt og stilrent smykkebrand, som eksklusivt forhandles hos PLAZA. Smykkerne er klassiske, og du er sikret smykker, der passer perfekt ind i din smykkegarderobe. Læs...

Læs mere
Diamond Essentials by PLAZA

Diamond Essentials skaber klassiske og elegante diamantsmykker, som forhandles eksklusivt hos PLAZA. Smykkerne kan bæres enkeltvis eller i et diamantsæt, så du kan bærer det samlet. Diamond Essentials komplimenterer alle uanset...

Læs mere
Joanli Nor

Joanli Nor er et dansk smykkebrand grundlagt i 2015, som fremstiller eksklusive og elegante smykker, med unikke detaljer der tilføjer hver især sin helt egen personlighed. Læs mere her. 

Læs mere
Nuran

Nuran er et eksklusivt smykkefirma og også navnet på ejeren og designeren. Nuran sælger funklende guld-, sølv og brillantsmykker, som er inspireret af kærlighed og det klassiske håndværk. Læs mere om brandet her.

Læs mere