Izabel-Camille PLAZA

Brand Stories

Izabel Camille

Izabel Camille har eksisteret siden 2008 og drives i dag af Kamille Østergaard sammen med sin mor og et team af passionerede medarbejdere. Siden barnsben har Kamille Østergaard haft en passion for at kreere smykker. Med sin helt særlige skabertrang startede smykkebrandet, Izabel Camille, som en drøm i en kælder fyldt med papkasser og skitser. Efterfølgende har hun forfinet sit kreative talent og fundet vej til mange kvinders hjerte.

Izabel Camille mener, at det er vigtigt at give tilbage, så derfor er charity projekter i fokus. Det er især Indien, der har en helt særlig plads i Kamilla Østergaards hjerte, da hun har rejst meget til landet. Hun har oplevet de store uligheder mellem rig og fattig, og hun har set den indiske immigration bo i telte og blikskure. For at give dem bedre levevilkår oprettes indsamlinger gennem Izabel Camille, og hun beskæftiger mange indere på deres fabrik under gode forhold og giver dem dermed en indtægtsmulighed.

INSPIRERET AF DET SKANDINAVISKE LYS

Izabel Camille skaber eksklusive smykker med et strejf af enkel elegance, som skiller sig ud fra mængden. Smykkerne er inspireret af det fantastiske skandinaviske lys, smukke farver og bløde former. Smykkebrandet har placering i det eventyrlige Nordsjælland, og naturens smukke nuancer i dette område er hun også inspireret af. I flere designs er der anvendt mange halvædelstene og ægte ferskvandsperler, hvilket fra naturens side kan variere i form og farve. Dette medfører et unikt udtryk i smykkerne. Kamilla Østergaard lever for at realisere sine ideer og drømme. Hun er født med en enorm lyst til at skabe og en passion for kreativitet, hvilket ses i hendes designs, hvor hun lader sig inspirere af alt det smukke omkring hende.

Kollektioner med kendte ansigter

For at give det smukke i at skabe noget sammen videre til kvinder, har Izabel Camille samarbejdet med kvinder. Her har Sofie Schwartz, Mie Moltke, Cecilie Schmeichel, Simone Wulff og Pia Lindell Qwist skabt deres egen smykkekollektion, som karakteriserer deres værdier og vigtige budskaber, som de kan dele med andre kvinder og på denne måde sprede budskabet videre. Disse smykker understreger personlighed og kant.

TIDENS TRENDS MED PERLESMYKKER FRA IZABEL CAMILLE

Izabel Camille har skabt en ny kollektion, som følger tidens trend med perlesmykker. Kollektionen hedder ”Passion Pearl”. Kollektionen består af halskæde, armbånd, øreringe og en smuk ring, som er prydet med smukke og feminine ferskvandsperler. Kollektionen føres både i 925 sterlingsølv og 18 karat forgyldt sterlingsølv, så der er noget til enhver smag. Med denne perlekollektion kan du iføre dig moderne og elegante smykker med perler, som tilfører den individuelle kvinde et sofistikeret look. Det er perfekt til at pifte din hverdag op eller sætte prikken over i’et på dit fest outfit.

Izabel Camille forhandles i udvalgte fysiske butikker og online. Udforsk hele udvalget nedenfor.

SE HELE UDVALGET

Andre Brand Stories

Udforsk nedenfor

Basic Essentials by PLAZA

Basic Essentials er kendetegnet for et enkelt og stilrent smykkebrand, som eksklusivt forhandles hos PLAZA. Smykkerne er klassiske, og du er sikret smykker, der passer perfekt ind i din smykkegarderobe. Læs...

Læs mere
Diamond Essentials by PLAZA

Diamond Essentials skaber klassiske og elegante diamantsmykker, som forhandles eksklusivt hos PLAZA. Smykkerne kan bæres enkeltvis eller i et diamantsæt, så du kan bærer det samlet. Diamond Essentials komplimenterer alle uanset...

Læs mere
Joanli Nor

Joanli Nor er et dansk smykkebrand grundlagt i 2015, som fremstiller eksklusive og elegante smykker, med unikke detaljer der tilføjer hver især sin helt egen personlighed. Læs mere her. 

Læs mere
Nuran

Nuran er et eksklusivt smykkefirma og også navnet på ejeren og designeren. Nuran sælger funklende guld-, sølv og brillantsmykker, som er inspireret af kærlighed og det klassiske håndværk. Læs mere om brandet her.

Læs mere