Joanli-Nor PLAZA

Brand Stories

Joanli Nor

VEJEN TIL HJERTET

Joanli Nor er en del af det danske smykkehus Nordahl Andersen, og har siden 2015 fundet vej til danskernes hjerter. Smykkerne skinner med henrivende zirkonier, og kan få enhver til at skille sig ud fra mængden. For mange kvinder er smykker blevet et betydningsfuldt tilbehør, der fuldender det enkelte outfits personlige fremtoning. Joanli Nor imødekommer disse ønsker og behov ved at fremstille smykker, der giver muligheden for at afspejle kvindens karakter, passion og drømme.

Joanli Nor smykker er lavet i den højeste kvalitet, for at forlænge levetiden på smykkerne så længe som muligt. Smykkerne er alle udført i sterlingsølv, hvilket betyder, at de kan bæres i mange år og aldrig vil forfalde. Smykkerne er derudover også rhodineret, hvilket betyder at sølvet ikke anløber og mister sin glans. Alle forgyldningerne er lavet i med 18 karat. Den høje karat forgyldning er også med til at forlænge smykkernes levetid. Ønsker du at læse mere om hvordan du plejer og passer på dine smykker kan du læse om smykkepleje her.

FIRKLØVER VEDHÆNGET

En af vores bedst sælgende smykkekollektioner fra Joanli Nor er Firkløveren, som består af de fineste ørestikker, armbånd og halskæder, alle med en fin firkløver pyntet med hvide zirkonier sten. Særligt halskæden med vedhænget er et hit hos PLAZA, og kan fås i rhodineret sterlingsølv. Kædelængden måler 42+3 cm, og vedhænget måler 11 mm i både højden og bredden.

GLITRENDE TILBEHØR

Glitrende smykker er ikke nemme at stå for, og derfor er den nyeste kollektion fra Joanli Nor de perfekte smykker at blive inspireret af. Kollektionen giver gode bud på must-haves, samt smykker som trender og er definerende for dit look. Køb smykker til dig selv eller en, du holder af fra den nyeste Joanli Nor kollektion, som du finder hos PLAZA ure og smykker. Af nyheder finder du alt lige fra glimtende ørestikker og hoops til halskæder og armbånd, der har volumen og er inspireret af naturen. Du finder noget for enhver smag, da vi har smykker, som passer til alle udtryk og stilarter.

Artikel om Joanli Nor

LIVETS TRÆ

Hos Joanli Nor kan du få fat på den ikoniske kollektion Livets Træ, som består af de fineste ørestikker, armbånd og halskæder, der er beriget af et træ med hvide zirkonia sten. Træet symboliserer ro, og det at forbinde himmel og jord. Ofte forbindes Livets træ også med vores egen søgen på os selv, og minder os om vigtigheden af at brede vores grene og vise det unikke ved sig selv, samtidig med at forblive jordnær

Joanli Nor forhandles i udvalgte PLAZA-butikker samt online på plaza.dk. Udforsk hele kollektionen nedenfor.

SE HELE UDVALGET

Andre Brand Stories

Udforsk nedenfor

Basic Essentials by PLAZA

Basic Essentials er kendetegnet for et enkelt og stilrent smykkebrand, som eksklusivt forhandles hos PLAZA. Smykkerne er klassiske, og du er sikret smykker, der passer perfekt ind i din smykkegarderobe. Læs...

Læs mere
Diamond Essentials by PLAZA

Diamond Essentials skaber klassiske og elegante diamantsmykker, som forhandles eksklusivt hos PLAZA. Smykkerne kan bæres enkeltvis eller i et diamantsæt, så du kan bærer det samlet. Diamond Essentials komplimenterer alle uanset...

Læs mere
Joanli Nor

Joanli Nor er et dansk smykkebrand grundlagt i 2015, som fremstiller eksklusive og elegante smykker, med unikke detaljer der tilføjer hver især sin helt egen personlighed. Læs mere her. 

Læs mere
Nuran

Nuran er et eksklusivt smykkefirma og også navnet på ejeren og designeren. Nuran sælger funklende guld-, sølv og brillantsmykker, som er inspireret af kærlighed og det klassiske håndværk. Læs mere om brandet her.

Læs mere