Maanesten PLAZA

BRAND STORIES

MAANESTEN

I 2010 fik ægteparret, Henrik og Lotte Venø Callesen, en idé om at udvikle et smykkebrand hjemme ved køkkenbordet. Brandets navn er navngivet efter en af deres yndlingssten: månesten. Maanesten i dag et populært smykkebrand, som har vokset sig større siden og har mere end 40 medarbejdere og over 300 forhandlere i fire lande.

MAANESTEN SKABER HÅNDLAVEDE SMYKKER

Ægteparret har siden 2010 dedikeret sig til smykkeverdenen. De designer deres smykker i Danmark og får dem håndlavet i den indiske by Jaipur, hvor de har deres egen fabrik med over 700 ansatte. Smykkerne er inspireret af organiske former og fri fantasi, og de menneskeskabte karaktertræk ses værdifulde. Smykkerne er iøjnefaldende, og du kan iføre dig de seneste smykketrends med et fint Maanesten smykke. Maanesten har været på en årelang rejse efter den ultimative forgyldning af smykkerne, hvor de med erfaring, eksperimenter og Indiens bedste kemiingeniører har et af de bedste forgyldte produkter på hele markedet. Der er rig mulighed for at vælge lige det smykke, som passer perfekt til dig.

Maanesten fremstiller fine og finurlige smykker i både 925 sterlingsølv og 18 karat forgyldt 925 sterlingsølv. Øreringene er bestemt ingen undtagelse, hvor du i deres udvalg finder de smukke og abstrakte Friggørestikker med en ferskvandsperle. Ligeledes finder du Nyla øreringe, som er et sæt af to forskellige øreringe, hvor den ene er med en smuk ferskvandsperle og den anden med en måne. Begge med en lille sort diamant. Derudover er Nubia et par hoop øreringe, som har de fineste farvede ædelsten hele vejen rundt. De er farverige og elegante til både hverdag og fest.

DET SPIRITUELLE ER RYGRADEN

Deres store passion for det spirituelle skaber inspirationen til smykkerne. Med udgangspunkt i en indre forståelse og ro forbinder smykker det indre og ydre. Materialerne er nøje udvalgt og indebærer halvædelsten, som kan give styrke til den, der bærer smykket. Spiritualitet er rygraden i virksomheden lige fra ide til det færdige produkt. Det spirituelle univers har af flere omgange bragt parret til Indien, som har en stolt gammel smykketradition. Derfor er valget også faldet på netop dette land, da de skulle finde et sted at producere deres smykker. Essensen af Maanesten er fortællinger fra fantasiens frie leg, barndommens eventyrlyst og en uendelig drømmeverden, hvilket er med til at skabe et let og legende univers.

MAANESTEN SMYKKER SKABER FORTÆLLINGER

For smykkedesigner, Lotte Venø Callesen, er arbejdet med smykker nærmest magisk. For hende er smykker mere end deres ydre, da det kan skabe fortællinger, minder og små amuletter i hverdagen. Smykkerne har magt og styrke, hvilket fascinerer hende dagligt i arbejdet med dem. Ægteparret gennem 13 år er i konstant udvikling både når det gælder dem selv og deres produkter. Der ses en lighed i deres kreative smykker sæson efter sæson, og derfor er der rig mulighed for at sammensætte smykkerne uanset kollektion.

Maanesten findes i udvalgte PLAZA-butikker og online. Udforsk udvalget nedenfor.

SE HELE UDVALGET

Andre Brand Stories

Udforsk nedenfor

Basic Essentials by PLAZA

Basic Essentials er kendetegnet for et enkelt og stilrent smykkebrand, som eksklusivt forhandles hos PLAZA. Smykkerne er klassiske, og du er sikret smykker, der passer perfekt ind i din smykkegarderobe. Læs...

Læs mere
Diamond Essentials by PLAZA

Diamond Essentials skaber klassiske og elegante diamantsmykker, som forhandles eksklusivt hos PLAZA. Smykkerne kan bæres enkeltvis eller i et diamantsæt, så du kan bærer det samlet. Diamond Essentials komplimenterer alle uanset...

Læs mere
Joanli Nor

Joanli Nor er et dansk smykkebrand grundlagt i 2015, som fremstiller eksklusive og elegante smykker, med unikke detaljer der tilføjer hver især sin helt egen personlighed. Læs mere her. 

Læs mere
Nuran

Nuran er et eksklusivt smykkefirma og også navnet på ejeren og designeren. Nuran sælger funklende guld-, sølv og brillantsmykker, som er inspireret af kærlighed og det klassiske håndværk. Læs mere om brandet her.

Læs mere