Michael-Kors PLAZA

Brand Stories

Michael Kors

Michael Kors er skaberen bag det verdenskendte brand, som har vundet flere forskellige priser, og designer alt fra tøj til en række forskelligt tilbehør, bl.a. luksus ure. Michael Kors er fra Long Island i USA, ca. 37 km fra New York, og gik senere hen på Fashion Institute of Technology i New York. Siden han var lille, har han været ekstremt interesseret i mode, og formåede endda som 5-årig at give hans mor modetips til hendes eget bryllup, som hun fulgte. Han designede hans egen kollektion i 1981, og har siden da præget modeverden med hans sans for glamour og ufejlbart øje for tidsløs chic. Hos PLAZA tilbyder vi ure fra Michael Kors, til både kvinder og mænd i flere forskellige materialer og farver.

REVOLUTIONERENDE DESIGNS

Urene fra Michael Kors er fremstillet i rustfrit stål i guld og sølvtoner, og du kan vælge alt imellem minimalistiske ure for et mere slankt look eller ure pyntet med pavé diamanter for at øge glamouren. Urene stræber efter den perfekte balance mellem dristighed og elegance. Urene er sofistikeret og moderne, og kan både benyttes i hverdagens travlhed og afslapning til festlige begivenheder. Michael Kors ønsker, at give både kvinder og mænd muligheden for at føle sig som den bedste udgave af dem selv. Designet med jet-setter livsstilen i tankerne, er urerne dynamiske og unikke, og det er tydeligt, at Michael Kors præger modeverden med sine revolutionerende designs. Udover at de fleste af urerne er vandtætte fra hverdagens vask og regn, er der også 2 års garanti på alle Michael Kors ure købt hos PLAZA.

Unisex Camille Ur

Hos Plaza er vi helt vilde med Camille uret udført i rustfrit stål, som kan fås i både sølv og guld toner. Uret er pyntet med Pavé diamanter i 3 rækker rundt langs skiven af uret. Selve skiven er hvid med romertal i guld, og uret måler 43 mm i bredden. Uret formår at se luksuriøst ud, selvom prisen er overkommelig.

Michael Kors forhandles i udvalgte fysiske butikker og online. Udforsk hele udvalget nedenfor.

SE HELE UDVALGET

Andre Brand Stories

Udforsk nedenfor

Basic Essentials by PLAZA

Basic Essentials er kendetegnet for et enkelt og stilrent smykkebrand, som eksklusivt forhandles hos PLAZA. Smykkerne er klassiske, og du er sikret smykker, der passer perfekt ind i din smykkegarderobe. Læs...

Læs mere
Diamond Essentials by PLAZA

Diamond Essentials skaber klassiske og elegante diamantsmykker, som forhandles eksklusivt hos PLAZA. Smykkerne kan bæres enkeltvis eller i et diamantsæt, så du kan bærer det samlet. Diamond Essentials komplimenterer alle uanset...

Læs mere
Joanli Nor

Joanli Nor er et dansk smykkebrand grundlagt i 2015, som fremstiller eksklusive og elegante smykker, med unikke detaljer der tilføjer hver især sin helt egen personlighed. Læs mere her. 

Læs mere
Nuran

Nuran er et eksklusivt smykkefirma og også navnet på ejeren og designeren. Nuran sælger funklende guld-, sølv og brillantsmykker, som er inspireret af kærlighed og det klassiske håndværk. Læs mere om brandet her.

Læs mere