Nordahl-Jewellery PLAZA

Brand Stories

Nordahl Jewellery

Nordahl Jewellery er et dansk smykkebrand fra 1984, som omfavner det smukke i naturen og den enkelthed og minimalisme, der karakteriserer Skandinavien. Smykkebrandet er en del af det familieejet smykkehus, Nordahl Andersen, der besidder mere end 14 forskellige brands. Nordahl Jewellery har siden smykkebrandets etablering fulgt markedets trends i en nordisk stilart, hvor materialer som sterlingsølv, forgyldt og rosaforgyldt er at finde.

SKANDINAVIEN I FOKUS

Designeren bag Nordahl Jewellery er en kvinde ved navn Louise Dahl Friis, der finder inspiration fra Skandinavien, når smykkerne skal udformes. Hos Nordahl Jewellery ønskes det, at smykkerne skal have et minimalistisk design, der giver muligheden for at udtrykke den enkeltes personlighed og unikke egenskaber. Den nordiske stil afspejles i design udformningens enkelthed og rene linjer, der giver smykket en let og elegant fremtoning.

CIRKLER OG FORMER

Med inspiration fra den skandinaviske minimalisme og enkle detaljer er Nordahl Jewellery særligt blevet beundret for sine smykkeserier, der er designet som cirkler. Cirklerne symboliserer det uendelige og livets cyklus, som konstant er i bevægelse. Designet fås både med en plan overflade eller cirkler, som er formet af små fine kugler.

TWO SIDED ØRERINGE

Disse ørestikker fra Nordahl Jewellery er simple og tidløse. Ørestikkerne er udført i forgyldt 925 sterling sølv og har en hamret overflade, der giver dit look et elegant tvist.

Nordahl Jewellery forhandles online og i udvalgte PLAZA-butikker. Se og udforsk hele udvalget nedenfor.

SE HELE UDVALGET

Andre Brand Stories

Udforsk nedenfor

Basic Essentials by PLAZA

Basic Essentials er kendetegnet for et enkelt og stilrent smykkebrand, som eksklusivt forhandles hos PLAZA. Smykkerne er klassiske, og du er sikret smykker, der passer perfekt ind i din smykkegarderobe. Læs...

Læs mere
Diamond Essentials by PLAZA

Diamond Essentials skaber klassiske og elegante diamantsmykker, som forhandles eksklusivt hos PLAZA. Smykkerne kan bæres enkeltvis eller i et diamantsæt, så du kan bærer det samlet. Diamond Essentials komplimenterer alle uanset...

Læs mere
Joanli Nor

Joanli Nor er et dansk smykkebrand grundlagt i 2015, som fremstiller eksklusive og elegante smykker, med unikke detaljer der tilføjer hver især sin helt egen personlighed. Læs mere her. 

Læs mere
Nuran

Nuran er et eksklusivt smykkefirma og også navnet på ejeren og designeren. Nuran sælger funklende guld-, sølv og brillantsmykker, som er inspireret af kærlighed og det klassiske håndværk. Læs mere om brandet her.

Læs mere