Scrouples PLAZA

Brand Stories

Scrouples

EN EVENTYLIG VERDEN AF SMYKKER

Scrouples Jewellery er inspireret af norden og dens minimalisme og elegance. Smykkerne skal åbne på til en unik verden, og give følelsen af luksus. Karakteristisk for Scrouples er virksomhedens evne til at fremstille smykker til enhver kvinde uanset alder, personlighed og stilart, og de tilbyder både smykker til børn og voksne i mange forskellige prisklasser. Hos Scrouples er der kælet for design- og materialevalg, hvor smykket vil kunne bæres hele livet og viderebringe enestående kærlighedshistorier. Scrouples anvender ægte kvalitetsmaterialer, som sølv og guld, samt ædelstene. Du kan finde smykker til enhver begivenhed og livets særlige øjeblikke. Scrouples tilbyder et bredt sortiment med alt fra ringe, halskæder, armbånd, øreringe, vedhæng og meget mere. Dyk ned i deres kollektioner, og find din personlige favorit.

DE LUXURIØSE OMBYTNINGSSERIER

Ombytningskonceptet betyder, at du kan starte med et Vida smykke med en mindre diamant, og skulle du ønske det, kan du opgradere til en større diamant inden for 2 år fra købsdatoen. Ved en opgradering betaler du blot forskellen imellem prisen på det nye smykke, og det du betalte for det gamle. Bemærk mindste byttetrin er 0,05 ct.

VIDA SERIEN

Scrouples Jewellery har en række eksklusive smykker, Vida, Kleopatra og Kleopatra Queen. Her kan du drømme dig hen i et univers fyldt med ædelmetaller og brillanter. Opfyld dine prinsessedrømme med et smykke fra den populære Vida-serie, som er designet til at give dig en royal fornemmelse. Vida-serien fås i 8 kt. rød- eller hvidguld med de smukkeste brillanter, der kan følge dig gennem livets vej og gives videre fra generation til generation. Serien består af ringevedhæng samt ørestikker med en række forskellige størrelser i diamanter, og her er ringene oplagte som forlovelsesringe. Og husk, Vida er en ombytningsserie, som lader dig ombytte til en større brillant i op til 2 år, hvis dine prinsessedrømme skulle gå hen og blive mere ambitiøse.

Hos PLAZA er vi særligt forelsket i denne Vida ringVida er en elegant og klassisk ring udført i 8 karat rødguld med en 0,20 ct. brillantsleben diamant i farve og kvalitet W/P1. Denne smukke ring leveres i fin smykkeæske med originalt diamantcertifikat. Ønsker du en mindre diamant kan du få Vida i 4 forskellige størrelser.

Artikel om Scrouples

KLEOPATRA QUEEN SERIEN

Kleopatra Queen er søsterserien, og en ny fortolkning af den velkendte Kleopatra serie. Også i denne serie kan du få øreringe, vedhæng og ringe. Ringene er traditionelle frierring med den klassiske sten i midten, men særligt for Kleopatra Queen serien er de fine brillanter, der løber ned langs siden på ringskinnet. Kleopatra Queen serien er også en del af opgraderingsserien.

Scrouples forhandles i udvalgte PLAZA-butikker samt online på plaza.dk. Udforsk hele sortimentet online nedenfor.

SE HELE UDVALGET

Andre Brand Stories

Udforsk nedenfor

Basic Essentials by PLAZA

Basic Essentials er kendetegnet for et enkelt og stilrent smykkebrand, som eksklusivt forhandles hos PLAZA. Smykkerne er klassiske, og du er sikret smykker, der passer perfekt ind i din smykkegarderobe. Læs...

Læs mere
Diamond Essentials by PLAZA

Diamond Essentials skaber klassiske og elegante diamantsmykker, som forhandles eksklusivt hos PLAZA. Smykkerne kan bæres enkeltvis eller i et diamantsæt, så du kan bærer det samlet. Diamond Essentials komplimenterer alle uanset...

Læs mere
Joanli Nor

Joanli Nor er et dansk smykkebrand grundlagt i 2015, som fremstiller eksklusive og elegante smykker, med unikke detaljer der tilføjer hver især sin helt egen personlighed. Læs mere her. 

Læs mere
Nuran

Nuran er et eksklusivt smykkefirma og også navnet på ejeren og designeren. Nuran sælger funklende guld-, sølv og brillantsmykker, som er inspireret af kærlighed og det klassiske håndværk. Læs mere om brandet her.

Læs mere