Sif Jakobs Jewellery i PLAZA

BRAND STORIES

Sif Jakobs Jewellery

Grundet valget af materialer karakteriseres smykkerne som “affordable luxury”, idet Sif Jakobs Jewellery fremstiller smykker, der oser af kvalitet og elegance, samtidig med et forbrugervenligt prisniveau. Det betyder meget for Sif Jakobs at designe smykker til overkommelige priser. Alle smykkerne er fremstillet i 925 sterlingsølv, og er delvist belagt med 18 kt guld eller 18 kt rosa guld, samt højkvalitets håndsæt zirkonia sten. Så hvis du er på udkig efter et elegant armbånd, en halskæde, et par øreringe eller en ring, så finder du det hos Sif Jakobs Jewellery til overkommelige priser.

Sif Jakobs er et hurtigt voksende brand med mange styrker, og er især populært i mode- og livsstilsmedier. To år i træk har Sif Jakobs vundet Gazelleprisen i Danmark, som gives til de hurtigst voksende virksomheder, og de har derfor fået navnet ”Gazelle” af den danske erhvervstidsskrift Børsen. Derudover vandt de også prisen ”Brand To Watch” ved den prestigefyldte UK jewellery Awards 2016, og blev udnævnt ”A great example of growth” af dommerne. Også mange kendte mennesker er blevet set med smykkerne, både danske influencers, men også internationale stjerner som Miley Cyrus, Katy Perry, Nicole Scherzinger, Shontelle og Pamela Anderson. Denne tendens ser vi også hos PLAZA, og Sif Jakobs Jewellery er et af vores bedst sælgende brands. Læs mere om de henrivende smykker, der har en lang og smuk historie bag sig.

Kvinden bag det populære brand er Sif Jakobs. Hun er uddannet guldsmed i Sverige, og har boet i København siden 2000. Hendes livsstil, rejser og instinktiv passion for design har skabt et meget personligt smykkebrand. Man kan se spor af Sif Jakobs liv, personlighed og erfaringer igennem alle kollektionerne, og det gør dem utroligt unikke og giver en helt speciel aura omkring dem.

ELEGANTE SMYKKER FRA VERDENS SKØNHEDER

Sif Jakobs er oprindeligt fra Island, og dette er inspirationen bag hendes smykkedesigns. På Island var hun omgivet af imponerende klippeformationer, mystiske kilder og vulkanske strukturer, hvilket giver smykkerne et køligt nordisk præg. Derudover er smykkerne også sofistikerede på en måde, der lader dig tolke deres helt unikke budskab. En anden stor del af hendes inspiration kommer også fra Italien. Sif Jakobs har boet i Italien i mange år, og landet har en helt særlig plads i hendes hjerte. Hun holder utroligt meget af det italienske landskab og de særprægede designstrukturer, og derfor er smykkerne inspireret af den italienske elegance. Dette ses også i navnene på hendes kollektioner, som primært er opkaldt efter italienske byer såsom ElleraCapri og Biella.

SIF JAKOBS ELLERA KOLLEKTIONEN

Ellera kollektionen fra Sif Jakobs er de absolut bedst sælgende smykker fra Sif Jakobs, og troner øverst på bestseller listen. Denne kollektion fås i flere varianter, enkel og regnbue, som sikrer at der er noget for enhver kvinde. Den enkle serie er elegant i sølv eller forgyldt sølv med glitrende zirkoner. Regnbueserien har zirkoner i rosa, blå, rød, og hvid, og gør det muligt for dig at skabe dig eget personlige look. Der er talrige muligheder for at kombinere Ellera smykkerne på kryds og tværs. I Ellera kollektionen kan du købe både øreringe, halskæder, armbånd og ringe i mange forskellige styles, størrelser og farver. Især Ellera øreringe er populære, om det er Ellera Creoler, Ellera ørestikker, eller Ellera ørehængereEllera øreringene kan du have i lang tid og stadig være med på moden. De går ikke ud af sæson og du kan benytte dem til enhver lejlighed. Ellera ringe er også blandt vores bestsellere. Her er de smalle Ellera ringe i hvid eller regnbuefarver de mest populære. Disse ringe er designet til at blive båret sammen, og mulighederne for at style Ellera ringene i forskellige farver er talrige.

Artikel om Sif Jakobs

NYHEDER FRA SIF JAKOBS JEWELLERY

De nyeste kollektioner fra Sif Jakobs er Roccanova og Capizzi. De har hver især et særligt fokuspunkt, der har inspireret designet af kollektionen. ROCCANOVA: Roccanova kollektionen er inspireret af den nyeste trend – grøn. Grøn er et af de største modetrends i 2022 og det blev bl.a. særligt fremhævet af alle designere på den Københavnske Modeuge ved at vælge grøn til deres nye design. I 2022 skal vi hylde håb, optimisme og positivitet, og det er farven grøn et symbol på.

Sif Jakobs Jewellery forhandles i udvalgte PLAZA-butikker og online. Udforsk udvalget nedenfor.

SE HELE UDVALGET

Andre Brand Stories

Udforsk nedenfor

Basic Essentials by PLAZA

Basic Essentials er kendetegnet for et enkelt og stilrent smykkebrand, som eksklusivt forhandles hos PLAZA. Smykkerne er klassiske, og du er sikret smykker, der passer perfekt ind i din smykkegarderobe. Læs...

Læs mere
Diamond Essentials by PLAZA

Diamond Essentials skaber klassiske og elegante diamantsmykker, som forhandles eksklusivt hos PLAZA. Smykkerne kan bæres enkeltvis eller i et diamantsæt, så du kan bærer det samlet. Diamond Essentials komplimenterer alle uanset...

Læs mere
Joanli Nor

Joanli Nor er et dansk smykkebrand grundlagt i 2015, som fremstiller eksklusive og elegante smykker, med unikke detaljer der tilføjer hver især sin helt egen personlighed. Læs mere her. 

Læs mere
Nuran

Nuran er et eksklusivt smykkefirma og også navnet på ejeren og designeren. Nuran sælger funklende guld-, sølv og brillantsmykker, som er inspireret af kærlighed og det klassiske håndværk. Læs mere om brandet her.

Læs mere