Sistie PLAZA

BRAND STORIES

Sistie

Sistie smykkerne er særligt optimistiske, og de er både farverige, feminine og fulde af personlighed. Smykkerne kigger mod fremtiden og ser kvinderne have en stor og afgørende rolle. Helt perfekt til dig, der tør være dig selv og som vil gøre en forskel for verden omkring dig. Kamille har altid ønsket at skabe sit eget søsterbrand til unge kvinder, som har stor passion og mod på livet og som er klar til at nedbryde tabuer. Hun stiftede i 2008 også smykkebrandet Izabel Camille, som er vokset sig lige så stort og som også er kendt bland mange piger og kvinder.

KREATIVE DESIGNS SOM AFSPEJLER KVINDERS PASSION

Sistie har lavet en trend, der hedder me and Sistie. Trenden går ud på, at du skal tage et billede af dine favoritstylings og bruge hashtagget #meandsistie. Du kan samtidig også maile dine billeder eller tagge @sistieshop i dit billede og få muligheden for at blive vist på deres webside. Her kan du også blive inspireret og se hvordan andre unge styler deres Sistie smykker.

Smykkerne fra Sistie laves af 100% genanvendt sølv, som foregår ved at gamle smykker smeltes om til nye Sistie smykker. Hun går også meget op i, hvor ædelmetallerne stammer fra og alle deres smykkekataloger og æsker til indpakning er fremstillet af FSC-certificerede materialer.

BLIV DEN NÆSTE DESIGNER

Drømme bliver til virkelighed, og det er Sistie virkelig beviset på. Sistie skaber rammerne for det kreative miljø, hvor unge piger har mulighed for at være gæstedesignere. De holder designdage, fotodage og designkonkurrencer, som er tilgængelige for alle og har hensigten af finde nye iderige designere. De har allerede samarbejdet med influencere, skuespillere, musikere og sportsstjerner, som er fulde af passion og drømme.

SILKE KRISTENSEN X SISTIE

En af de influencere er Silke, der har et publikum på Instagram på 120 tusinde følgere. Da Silke fik muligheden for at designe sine egne smykker, tænke hun med det samme, at der i smykkerne skulle være et element, som mindede om hendes mor. Hun mistede hendes mor tilbage i 2010 til kræft. Den lille sten der er i smykkerne symbolisere de rav smykker hun havde og minder hende om de gode stunder. Smykkerne er designet med et ”less is more” quote. Hendes stil er meget enkel og feminin, men med lidt kant og den kan styles med andre smykker.

Sistie forhandles i udvalgte PLAZA-butikker og online. Udforsk hele sortimentet nedenfor.

SE HELE UDVALGET

Andre Brand Stories

Udforsk nedenfor

Basic Essentials by PLAZA

Basic Essentials er kendetegnet for et enkelt og stilrent smykkebrand, som eksklusivt forhandles hos PLAZA. Smykkerne er klassiske, og du er sikret smykker, der passer perfekt ind i din smykkegarderobe. Læs...

Læs mere
Diamond Essentials by PLAZA

Diamond Essentials skaber klassiske og elegante diamantsmykker, som forhandles eksklusivt hos PLAZA. Smykkerne kan bæres enkeltvis eller i et diamantsæt, så du kan bærer det samlet. Diamond Essentials komplimenterer alle uanset...

Læs mere
Joanli Nor

Joanli Nor er et dansk smykkebrand grundlagt i 2015, som fremstiller eksklusive og elegante smykker, med unikke detaljer der tilføjer hver især sin helt egen personlighed. Læs mere her. 

Læs mere
Nuran

Nuran er et eksklusivt smykkefirma og også navnet på ejeren og designeren. Nuran sælger funklende guld-, sølv og brillantsmykker, som er inspireret af kærlighed og det klassiske håndværk. Læs mere om brandet her.

Læs mere