STINE-A-Jewelry PLAZA

Brand Stories

STINE A

Hendes kreative sind bliver inspireret af hendes smukke villa, som ligger nord for København og som er omringet af den idyllisk natur. Hun har selv lagt navn til alle de fabelagtige smykker, som i dag beriger mange unge piger. Hendes kreative sjæl spiller en stor rolle i designet på ethvert Stine A smykke, som bærer præg af hendes dans, kunst og yoga.

INSPIRERENDE FULDTIDSDESIGNER

Stine A Johansen, som er kvinden bag Stine A Jewelry, er fuldtidsdesigner, hvilket vil sige, at hun får ideer til nye smykker på alle døgnets timer. Noget af det vigtigste for Stine A er, at hendes smykker kan have en afgørende faktor i kundens personlige udtryk. Hendes mange kollektioner gør det muligt for enhver at føle sig en del af fællesskabet, og hendes budget gør, at alle kan være med. Smykkerne er i høj kvalitet og samspillet der er mellem enkeltheden og kontrasten, er det der giver smykkerne liv. Hendes smykker er lavet i ægte sterlingsølv og er forgyldt med 18 karat guld. Smykkernes design afspejler Stine A Johansens livsglæde og kreative personlighed. Hun finder sin imponerende drivkraft, når hun bruger tid med sin elskede mand og datter. Hun er meget inspirerende i hendes designprocesser og har også samarbejdet med Red Barnet af flere omgange, hvor hun har designet nogle limiterede produkter, hvor hele overskuddet er gået til hjælpeorganisation.

SKAB DIN EGEN MAGI

For at skabe et helt specielt udtryk, sælges øreringene enkeltvis, da der lægges op til en helt unik sammensætning. Stine A gør det umulige muligt, at når du forelsker dig i mange forskellige øreringe, har du både råd og lyst til at købe en masse blandet. Der findes et hav af smukke ørestikker, kreoler og ørekæder som vil kunne glæde ethvert outfit. Stine A har skabt utallige skønheder, der følger nutidens trends, i et væld af farver, som kan kombineres på kryds og tværs. En helt særlig skabertrang og interesse for kreativitet, kan realiseres igennem henrivende smykkedesigns. Man kan se at smykkerne er skabt med passion, og de har vundet mange kvinders hjerter.

EN EVENTYRLIG ÆSKE FYLDT MED KÆRLIGHED

Det med gaver kan til tider være besværgeligt, men med Stine A kan du sammensætte dit eget mix. De fås i mange prisklasser og med en masse lækre sammensætninger, som passer til den gave, du mangler at give hende. Her får du intet mindre end en box fyldt op med darlings. Du kan blande en æske med to, tre eller fire forskellige smykker i, som du kan mixe præcis, som det passer dig. Idéen er også perfekt for alle, der i dag har ulige antal huller i ørene. Vi er mange, der kender det, med at stå med et tredje hul i det ene øre og aldrig have én ørering, som passer, medmindre man bliver nødt til at splitte et sæt. Smykkerne holder i mange år og kan mixes og matches med alt fra ens smykkeskrin.

STINE A forhandles i udvalgte fysiske butikker og online. Udforsk hele udvalget nedenfor.

SE HELE UDVALGET

Andre Brand Stories

Udforsk nedenfor

Basic Essentials by PLAZA

Basic Essentials er kendetegnet for et enkelt og stilrent smykkebrand, som eksklusivt forhandles hos PLAZA. Smykkerne er klassiske, og du er sikret smykker, der passer perfekt ind i din smykkegarderobe. Læs...

Læs mere
Diamond Essentials by PLAZA

Diamond Essentials skaber klassiske og elegante diamantsmykker, som forhandles eksklusivt hos PLAZA. Smykkerne kan bæres enkeltvis eller i et diamantsæt, så du kan bærer det samlet. Diamond Essentials komplimenterer alle uanset...

Læs mere
Joanli Nor

Joanli Nor er et dansk smykkebrand grundlagt i 2015, som fremstiller eksklusive og elegante smykker, med unikke detaljer der tilføjer hver især sin helt egen personlighed. Læs mere her. 

Læs mere
Nuran

Nuran er et eksklusivt smykkefirma og også navnet på ejeren og designeren. Nuran sælger funklende guld-, sølv og brillantsmykker, som er inspireret af kærlighed og det klassiske håndværk. Læs mere om brandet her.

Læs mere