Tissot PLAZA

Brand Stories

Tissot

Tissot står for schweizisk håndværk, drive og innovation. Det er et velkendt brand, der blev grundlagt i 1853 af faren Charles-Félicien og hans søn Charles-Émile. Hvad end det drejer sig om dameure eller herreure, er urene avancerede, overraskende og lavet af den bedste kvalitet, mens budgettet er meget forbrugervenligt. Læs om fortællingen bag Tissot, som har formået at skabe genkendelighed og succes langt over Schweiz’ grænser.

På 5 forskellige kontinenter ligger de i dag som de førende producenter med det traditionelle Schweiziske ur brand. Tilbage i 1858 forlod grundlæggerens søn Charles-Émile Tissot hjembyen Le Loche, for at afsøge nogle nye forretningsmuligheder i Rusland. Det viste sig at være et rigtig klogt træk, eftersom Tissot Savonette lommeuret herefter blev solgt rundt omkring i hele det store land. I urene er der ikke sparet på funktionaliteten, materialerne eller designet, hvilket giver dig et ur, der samler det bedste fra alle verdener.

TISSOT URE TIL DEN KVALITETSORIENTERET MAND ELLER KVINDE

Tissot har siden begyndelsen vokset sig stort og med mere end 150 års erfaring, tilbyder de i dag en lang række ure i høj kvalitet med innovativ teknologi og et attraktivt design til både mænd og kvinder. Urene appellerer til en bred befolkning grundet dets gode håndværk, stilbevidste designs og forbrugervenlige prisniveau. Det, at anskaffe sig et eksklusivt armbåndsur kan nogle gange være en lidt sværere beslutning. Men et eksklusivt ur kan være det perfekte supplement til et skræddersyet jakkesæt – det vil udstråle selvtillid, karisma og succes. Skinnende ”bling” armbåndsure, er måske for nogle, og et mere roligt ur med en brun læderrem, er for nogle andre. Uanset hvad du søger, så er det en garanti, at du ville kunne finde det ved Tissot. Urbrandets tilgang til kvalitet og mange innovative idéer har medført at Tissot er kommet så langt som de er i dag. I 1999 lancerede de deres første ur med touch screen og har sidenhen været førende inden for ure med berøringsfølsomt safirglas. De har i dag 9 kollektioner af herreure og 8 kollektioner af dameure.

Historien

ØJE FOR DETALJERNE

Tissot PRX Powermatic 80 er et af vores bedst sælgende ure fra Tissot. Uret er flot og slankt skabt med øje for et lækkert 70´er design og spækket med nye innovative funktioner. PRX Powermatic 80 er det perfekte ur til en travl hverdag, med dens 80 timers strømreserve. Udført i rustfrit stål med en elegant, mørkeblå urskive, klassiske markeringer og kvalitetsbevidst safirglas.

KÆRLIGHED FOR SPORTSSAMARBEJDER

Basketball er den mest fulgte, elskede og inspirerende sportsgren, og utallige børn og voksne spiller basketball verden rundt. Tissot har været NBA´s officielle timekeeper siden 2015. I 2008 indgik de et samarbejde med FIBA (Det Internationale Basketballforbund). Alliancen med sådan en international sport som basketball understreger brandets dynamiske natur, dets værdier og ydeevne.

Ydermere er Tissot gået sammen med A.S.O. i løbecykelbegivenheder over hele verden. I en sportsgren, hvor hvert sekund tæller, er det vigtigt at stole på en tidtager af ekstrem høj kvalitet. Partnerskabet betyder, at Tissot kan tiltrække et stort antal cykelentusiaster, der er engageret i udholdenhed og ydeevne. I anledning af Tour De France 2022 havde Tissot designet et Speciel Edition Grand Départ ur. Uret har en speciel gravering på bag kassen og er fremstillet i et begrænset oplag på 300 stk. Uret hylder en sport bestående af hastighed og udholdenhed – som er det vi alle elsker ved Tour De France. Siden 1995 har de i samarbejde med Union Cycliste International været den officielle tidtager for landevejs-, bane-, mountainbike- og BMX-VM. Tissots involvering som partner i de store sportsbegivenheder betyder, at Tissots produkters skønhed og tekniske kapacitet vil være forbundet med de værdier, man møder i sporten, i forhold til både individuelle- og holdpræsentationer.

Tissot forhandles i udvalgte PLAZA-butikker og online. Udvalget består af ure til både mænd og kvinder. Udforsk sortimentet nedenfor.

SE HELE UDVALGET

Andre Brand Stories

Udforsk nedenfor

Basic Essentials by PLAZA

Basic Essentials er kendetegnet for et enkelt og stilrent smykkebrand, som eksklusivt forhandles hos PLAZA. Smykkerne er klassiske, og du er sikret smykker, der passer perfekt ind i din smykkegarderobe. Læs...

Læs mere
Diamond Essentials by PLAZA

Diamond Essentials skaber klassiske og elegante diamantsmykker, som forhandles eksklusivt hos PLAZA. Smykkerne kan bæres enkeltvis eller i et diamantsæt, så du kan bærer det samlet. Diamond Essentials komplimenterer alle uanset...

Læs mere
Joanli Nor

Joanli Nor er et dansk smykkebrand grundlagt i 2015, som fremstiller eksklusive og elegante smykker, med unikke detaljer der tilføjer hver især sin helt egen personlighed. Læs mere her. 

Læs mere
Nuran

Nuran er et eksklusivt smykkefirma og også navnet på ejeren og designeren. Nuran sælger funklende guld-, sølv og brillantsmykker, som er inspireret af kærlighed og det klassiske håndværk. Læs mere om brandet her.

Læs mere