Konfirmation 2024

KONFIRMAND 2024

Bliv inspireret med fede looks til konfirmationen, som vi nøje har udvalgt til dig. Vi har stylet nogle af sæsonens mest populære ure og smykker på hele TRE forskellige måder fra brands som Maanesten, Enamel, Aros og flere.

Vi har samlet alle favoritterne, som er et mix af klassiske perler og yndefulde guldsmykker, som gjort det nemt for dig at finde det helt rigtige look, eller gaven der med garanti vil skabe store smil på den særlige dag.

Smykker og ure fortæller historier og holder for evigt. Med over 30 års erfaring kan vi vejleder og inspirerer dig til et personlig look, som vil være en sikker vinder til alle begivenheder.

SHOP KONFIRMATION HER

POPULÆRE BRANDS TIL HENDE

Vi har gjort det nemt og samlet et kurateret udvalg af de mest populære brands til hende lige nedenfor.

SE POPULÆRE URE OG SMYKKER TIL HENDE

POPULÆRE BRANDS TIL HAM

Udforsk de populære brands og find halskæden, armbåndet m.m til den store dag.

SE POPULÆRE SMYKKER OG URE TIL HAM
Artikel om Enamel

FIND KONFIRMATIONS LOOKET ELLER GAVEN

Gør dig klar til den store dag og gå på opdagelse i vores udvalg af smykker og ure til ham og hende.

Du bestemmer helt selv hvordan dit look skal være på konfirmationsdagen og vi har et bredt udvalg af smykker som passer til hvad end du vælger at have på. Udforsk de mest populære smykker og ure nedenfor - hvad end det er til dig selv, eller som gave.

TIL HENDE TIL HAM

MAGI FOR EVIGT | FINE JEWELRY

Ved at forære et smykke i 8 eller 14 kt. guld, får personen du vil glæde ikke bare et smykke i bedste kvalitet, men også et smykke, der vil kunne bæres hele livet og altid vil fortælle unikke historier på smukkeste vis.

INSPIRATION TIL KONFIRMATIONSGAVEN

Ved at forære et smykke fra PLAZA, får årets konfirmand ikke bare et fantastisk smykke, men også et smykke, der vil kunne bæres hele livet og altid vil fortælle unikke historier på smukkeste vis. Shop efter pris eller populære gaveidéer nedenfor.

DEN PERSONLIGE GAVE

Bogstavvedhæng

Hos PLAZA tilbyder vi et enormt udvalg af bogstavvedhæng med og uden tilhørende kæder. En oplagt, personlig gaveidé til konfirmanden.

Se hele udvalget her

NEDTÆLLING TIL DEN STORE DAG...

Hvad end det er som gave eller til at pifte dit konfirmations look ekstra op, så tilbyder PLAZA et stort udvalg af ure, i forskellige prisklasser.

SE HELE UDVALGET AF URE

Konfirmation | En af livets store dage

Hos PLAZA hylder vi de store begivenheder i livet. Konfirmation er en begivenhed man husker for livet og som for evigt vil stå som en helt speciel dag. Derfor har vi lavet dette konfirmationsunivers der samler vores bedste bud på styling samt gaveideer til den store dag.

Køb smykker og ure til konfirmanden

Du kan finde vores store udvalg af populære konfirmations smykker samt en lang række gaveideer til både ham og hende. Udvalget består af en lang række populære brands, såsom Maanesten, Sif Jakobs, byBiehl, Enamel samt ægte guldsmykker.

Til dig der skal give konfirmationsgaver og gerne vil have inspiration og vejledning kan du ligeså finde inspiration udfra priser. Se blandt andet vores gaveideer under 500 kr, under 1000 kr, samt en række populære gaveideer over 1000,-.

Nem og hurtig levering online på plaza.dk.

Skulle du have den mindste tvivl om noget sidder vi klar til at hjælpe dig på livechat mellem 9 – 16 på alle hverdage, såvel som at vi svarer på alle mails indenfor 24 timer på alle hverdage. Du kan skrive til os på kundeservice@plaza.dk samt finde vores butiksoversigt på alle 11 butikker, hvis du ønsker at komme direkte i kontakt med en af dem.

Skal du have lavet huller i ørerne?  

Hos PLAZA tilbyder vi markedets bedste huller i ørerne ift. måden hullerne bliver lavet samt det hygiejniske aspekt. Vi laver huller i ørerne i alle vores 11 butikker, hvor man både kan komme direkte ind i butikken i åbningstiden, såvel som at man kan booke tid. Vi anbefaler til enhver tid at du booker en tid i din foretrukne butik, så du er sikker på at komme til når du ønsker, samt at butikken er forberedt når du kommer. Du kan læse mere online og gå direkte til bookingsystemet her.