Lancering

byBiehl 'Dunes' Collection

Vi kan nu hos PLAZA introducere den seneste smykkekollektion fra byBiehl. Kollektionen fra byBiehl består af to chunky hoops samt to statement-ringe, som er skabt i et organisk look. Det chunky design taler ind i tidens trends, alt imens kollektionen har et klassisk og tidløst udtryk.

'Dunes' kollektionen er inspireret af naturens smukke, bølgende sandbanker. Tankerne bag designet er, at være med til at skabe indre ro og få dig ud i den skønne natur, hvor du kan finde et fristed fra hverdagens travlhed - En smuk tanke og smukke smykker, der tilfører et friskt pust til din smykkesamling.

“Dunes kollektionen er som de fleste byBiehl smykker inspireret af naturen. Jeg lånte et sommerhus, da denne kollektion skulle designes. Og inspirationen kom faktisk fra mine gåture i sandbankerne langs kysten. Jeg er vild med det organiske, chunky og stadig tidløse look”

- Founder, Charlotte Biehl

Kollektionen er produceret i 100% genanvendt sterlingsølv. Alle detaljer - inklusiv smykkernes børstede overflade - er lavet i hånden for at garantere den bedste kvalitet og det bedste resultat.

Shop hele den smukke kollektion på plaza.dk eller i en af vores butikker.

SHOP KOLLEKTIONEN