Velkommen til

GAVEGUIDEN

Gaver gives året rundt. Uagtet anledningen vil vi hos PLAZA meget gerne hjælpe og assistere alt det vi kan, for at du får valgt den helt rigtige gave. Shop efter specifikke anledninger, efter budget m.m. nedenfor.

Hvad er anledningen?

Hvad end det handler om konfirmation, Mors dag, Fars dag, studentergaver eller noget femte så er du landet det rigtige sted. Udforsk de kuraterede udvalg af gaveidéer efter anledning nedenfor.

Shop efter budget

Mangler du lige den sidste gave? Eller mangler du inspiration til hvad du skal give for et bestemt beløb? Så tøv ikke. Vi har samlet de mest populære gaveidéer indenfor forskellige priskategorier nedenfor.

POPULÆRE BRANDS

De mest populære produkter

///

SHOP DINE GAVER HOS PLAZA

Der gives gaver hele året rundt - og hvad er mere oplagt end smykker og ure til store anledninger som konfirmationer, Mors dag, Fars dag, studentergaver såvel som fødselsdage. I PLAZA står vi klar til at vejlede og inspirere dig, så du får valgt den helt rigtige gave - uanset anledning og modtager.

Siden 1988 har PLAZA været åbningen til et fortryllende ur- og smykkeunivers, der rummer et nøje udvalg af tidens stærkeste brands, de sikre klassikere og det fineste udvalg af sølv-, guld- og diamantsmykker til både ham og hende. Vi ved hvor svært det kan være, at finde den helt perfekte gave, og med mere end 30 års erfaring kan vi hjælpe dig med dit gavekøb. Gå på opdagelse i vores store gaveunivers, så du kan finde den perfekte gave til en, du holder af. Vi har samlet en række gaveideer til dig, der med garanti vil skabe glæde hos den heldige modtager.

I PLAZA's store gaveunivers finder du mere end 50 nøje udvalgte brands. Du har derfor rig mulighed for at finde den perfekte gave til en, du holder af. Vi tilbyder 100 dages fuld returret og fri fragt ved køb over 299 kr. Vi tilbyder også gravering af ure og smykker, så du kan sætte dit eget personlige præg. Hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, på både chat mail og telefon.

FIND BUTIKKERNE OG DERES ÅBNINGSTIDER