Blogindlæg & inspiration

Et univers af inspiration hos en af Danmarks største forhandlere af ure & smykker. Gå på opdagelse i vores forskellige universer af inspiration til højtider, guides til ure & smykker samt nyeste lanceringer fra populære brands.

Den store dag nærmer sig

Konfirmation 2024

Find inspiration til looks og gaveidéer.

Udforsk

Få inspiration til den store dag

Vielsesunivers

Find inspiration til den store dag. Book tid til rådgivning og valg af vielsesringe.

Udforsk

Velkommen til vores inspirationsunivers af smykker

Plazas inspirationsunivers til smykker er en kilde til endeløs kreativitet, skønhed og ikke mindst gode råd og vejledning. Det er en mulighed for at finde smykker, der passer perfekt til ens personlighed og smag. Uanset om man foretrækker klassiske og elegante designs eller dristige og unikke stykker, er der noget for enhver i dette mangfoldige og inspirerende univers af smykker. Du finder ligeledes forskellige guides, som kan hjælpe og vejlede dig med alt mellem himmel og jord, når det kommer til smykker. Du kan ligeledes læse om og udforske nyheder og lanceringer og ikke mindst blive meget klogere på, hvilke brands vi er forhandlere af hos Plaza samt historier om de forskellige brands og alt, der er at vide om dem. Du kan selvfølgelig også få masser af hjælp og inspiration til at finde den rette bryllupsgave, mors dags gaver, fars dags gaver, barnedåbsgaver og meget mere.

Gå på opdagelse i det endeløse univers af inspiration og find lige netop det, du søger.

Nyheder og lanceringer

Elsker du at holde dig opdateret på nyheder? Og vil du altid være en af de første til at vide, når der er nye lanceringer? Så er der god grund til at holde øje med vores inspirationsunivers. Hver gang, der kommer en spændende nyhed, eller en af de brands vi forhandler, lancerer et nyt produkt eller en ny kollektion, kan du se og læse meget mere om det her. Nyheder og lanceringer opdateres løbende, når der sker noget nyt, som vi mener, vores kunder skal vide. Så hold ekstra godt øje med denne del af universet, hvis du ikke vil gå glip af det nyeste nye.

Anledninger til at give den helt perfekte gave

De fleste af os kender det nok. Man skal til en fødselsdag, et bryllup, en barnedåb eller måske en konfirmation - men hvad skal man dog give i gave? Fortvivl ikke, Plaza har nemlig sørget for udførlig hjælp til at finde den helt rette gave. Vi har endda sørget for at dele det op i forskellige anledninger, så du finder målrettede gaveideer og inspiration til alt fra konfirmanden og  studenten til mors mors dag, fars dag og valentinsdaten. Alt du skal gøre er blot at lade dig inspirere af de forskellige universer, og du vil med garanti finde noget, der falder i modtagerens smag.

Brand stories: Bliv klogere på de mange brands og deres fortællinger

Hos Plaza er vi forhandler af et hav af forskellige brands - hvilket vi er utroligt stolte af. Men hvilke brands? Og hvad står de for? Med et univers af forskellige brand stories om de forskellige brands, deres baggrund, historier og tanker bag produkterne, kan du fordybe dig og blive meget klogere på de enkelte. Hos Plaza synes vi faktisk selv, det er utroligt spændende at kende til de forskellige brands - hvad enten de laver smykker, ure eller noget helt andet. Når man kender til et brands fortælling, får man indimellem et helt andet og dybere forhold til produkterne, hvilket kan være meget værdifuldt.

Udforsk de mange brand stories og dyk ned i en verden af, hvordan de forskellige brands bliver inspirerede til lige netop det, de laver til daglig.

Guides: Få hjælp og vejledning til alt fra størrelser til smykkepleje og meget mere

Bliver du indimellem forvirret, når du shopper smykker? Hvad er den rette størrelse? Hvordan skal mine smykker plejes? Hvad betyder egentlig de forskellige ord, der anvendes om produkterne? Intet inspirationsunivers uden guides. Derfor har Plaza samlet en masse guides, som kan gøre dig meget klogere på lige netop det, du mangler hjælp til.

Det kan være en rigtig god idé at besøge vores forskellige guides, inden du bliver fortvivlet eller ligefrem dropper din online shopping. Du kan nemlig komme rigtig langt med vores gode guides. Vi ved, at det eksempelvis ikke er det nemmeste i verden at shoppe ringe online, hvis man ikke lige kender størrelsen på sine fingre. Men i stedet for at bruge tid på, at troppe op i en fysisk butik, når det ikke lige det, der var planen, så kan det altså være en rigtig god idé at besøge vores størrelsesguide inden da. Det samme gælder vores andre guides. Og husk, at de altid ligger herinde, når du har brug for at genbesøge dem og blive klogere.