byBiehl PLAZA

Brand Stories

Bybiehl

DESIGN MED INSPIRATION FRA NATUREN

Charlotte Biehl elsker at drage inspirationskilder fra naturen, når det gælder designet af hendes smykker. På samme tid skal de udstråle femininitet og få kvinden, der bærer det, til at føle sig smuk. På denne måde formår Biehl at skabe en æstetik, der er både yndig og smuk, men også unik og iøjnefaldende.

Smykkerne er lavet ud fra designfilosofien ”Made to last”, som bygger på, at smykkerne skal kunne holde i så lang tid som muligt, og kunderne dermed skal kunne få glæde af deres smykker i dag og i mange år frem. Derudover er smykkerne designet til at man kan mixe og matche mellem kollektioner, og da det er en stor trend i dag, er det et stort hit. Alle smykkerne fra byBiehl er lavet i samme sofistikerede stil, og det gør at de nemt kan blive stylet og kombineret med hinanden om det er øreringe, ringe, halskæder, vedhæng eller armbånd.

EN GRØN REJSE

Bæredygtighed og genbrug har fyldt en del i Charlotte Biehls barndom, og derfor er det helt naturligt for hende, at hendes virksomhed også fokuserer på denne vigtige sag. Faktisk mener hun, at bæredygtighed vægter lige så højt som godt design og kvalitet. Med snart 13 år på markedet er byBiehl nået langt på sin grønne rejse, som et af de første danske smykkebrands med fokus på bæredygtighed. De benytter 100% genanvendt guld og sølv, og producerer kun bæredygtige smykkeæsker og gaveposer. Derudover har byBiehl kollektionen Jungle Ivy, som er inspirereret af regnskovens lianer som snor sig. For hvert smykke der bliver solgt fra denne kollektion, planter de et mangrovetræ, som opsluger CO2 fra atmosfæren. byBiehl har allerede formået at plante deres første 60.000 CO2-sultne mangrovetræer i samarbejde med Eden Projects.

Artikel om byBiehl

HYLDEST TIL HAVET

byBiehls seneste kollektion Ocean Flow er ikke bare en hyldest til havet ved sit bølgende design, men hvert køb af et Ocean Flow smykke fjerner 1 kg affald fra havet. byBiehl samarbejder med organisationen Plastics for Change, som hjælper med at fjerne plastik og andet affald fra verdens hav. Ocean Flow kollektionen er inspireret af bølgerne med organiske former og utallige muligheder for styling-kombinationer.

Bybiehl forhandles i udvalgte PLAZA-butikker og online. Udforsk hele udvalget nedenfor.

SE HELE UDVALGET

Andre Brand Stories

Udforsk nedenfor

Basic Essentials by PLAZA

Basic Essentials er kendetegnet for et enkelt og stilrent smykkebrand, som eksklusivt forhandles hos PLAZA. Smykkerne er klassiske, og du er sikret smykker, der passer perfekt ind i din smykkegarderobe. Læs...

Læs mere
Diamond Essentials by PLAZA

Diamond Essentials skaber klassiske og elegante diamantsmykker, som forhandles eksklusivt hos PLAZA. Smykkerne kan bæres enkeltvis eller i et diamantsæt, så du kan bærer det samlet. Diamond Essentials komplimenterer alle uanset...

Læs mere
Joanli Nor

Joanli Nor er et dansk smykkebrand grundlagt i 2015, som fremstiller eksklusive og elegante smykker, med unikke detaljer der tilføjer hver især sin helt egen personlighed. Læs mere her. 

Læs mere
Nuran

Nuran er et eksklusivt smykkefirma og også navnet på ejeren og designeren. Nuran sælger funklende guld-, sølv og brillantsmykker, som er inspireret af kærlighed og det klassiske håndværk. Læs mere om brandet her.

Læs mere