Bæredygtighed hos PLAZA

BÆREDYGTIGHED

SAMMEN GØR VI EN FORSKEL

I PLAZA ønsker vi at gøre en forskel. Det betyder, at vi altid arbejder på at bevæge os i en grønnere retning, så du aldrig skal gå på kompromis med kvalitet og tanken for vores jord, når du køber ure og smykker hos os. 

Det glæder det os, når vores skønne leverandører, ligesom os, stræber efter at skabe et grønnere fremtid.
Vi holder meget af at følge de bæredygtige tiltag, og vi er stolte af, at kunne repræsentere ure og smykker fra ansvarlige danske virksomheder. Nedenfor ses et udvalg af smykker og ure med en grøn profil.

Hvorfor?

I PLAZA ønsker vi at gøre en forskel. Det betyder, at vi altid arbejder på at bevæge os i en grønnere retning, så du ikke skal gå på kompromis med kvalitet og tanken for vores jord.

GRØN EMBALLAGE

I PLAZA er vores poser og smykkeæsker FSC-mærkede. Det betyder, at materialet stammer fra FSC-mærkede skove, hvor man ikke fælder mere, end hvad skoven selv kan reproducere. Samtidig tages der højde for både dyre- og planteliv.

Derudover tages der højde for måden, hvorpå der produceres. Det betyder, at det kun er uddannede skovarbejdere, der er i arbejde, og som har de helt rette arbejdsforhold i form af udstyr og løn.
Produktionen af poser og smykkeæsker, har vi flyttet til Danmark -både fordi vi gerne vil støtte en dansk virksomhed, men også for at slippe for den miljøbelastning det er, at få fragtet æskerne fra udlandet til Danmark.

Når vi håndterer jeres ordrer på plaza.dk, gør vi det ligeledes på bæredygtig vis og med omtanke for miljøet. Vi pakker først og fremmest i papæsker, der ligesom smykkeæskerne, er FSC mærkede. Hvis din ordre mangler noget stabilitet i pakningen, fylder vi papæskerne med “dutter”, som er lavet af majsstivelse, istedet for flamingo, som belaster miljøet. Når “dutterne” kommer i vand, opløses de, uden at gøre nogen former for skade. Vi giver dig derudover mulighed for at lægge et lille personligt kort med i din ordre, som også er lavet af FSC mærket papir. Sidst men ikke mindst, lægger vi en lille overraskelse i, som tak fordi, du handlede hos PLAZA. 

100% GENBRUGSPAPIR

I PLAZA gør vi os umage med at pakke dine gaver ind på fineste vis. Hertil anvender vi 100% genbrugspapir eller FSC mærkede gaveæsker, som bindes med bånd af den bedste kvalitet. Båndet kan nemlig stryges, og bruges igen og igen. Gå på opdagelse og find den perfekte gave til ham eller hende, du holder af.Psst...Når vi håndterer din ordre på www.plaza.dk, gør vi det ligeledes på bæredygtig vis og med omtanke for miljøet. Vi pakker i papæsker, der ligesom smykkeæskerne, er FSC-mærkede. Mangler der stabilitet i pakken, fylder vi æskerne med fyld, der er lavet af majsstivelse, som ikke belaster miljøet.

START DIN SHOPPING HER