Certina PLAZA

Brand Stories

Certina

Siden 1888 har Certina leveret ure med fokus på holdbarhed i materialer og design. Certina blev grundlagt af brødrene Kurth, og der er en del historie bag det schweiziske brand. Trods de mange års erfaring, er brandet stadig moderne og innovative i måden at designe ure. Certina designer flere forskellige slags ure, så der er noget til enhver smag. Fællesnævneren for urene er den høje kvalitet.

URE TIL ENHVER SMAG

Certina tilbyder ure til både kvinder og mænd, og har en lang række styles, alle med hver sine kvaliteter. Urene bringer traditionel urmageri sammen med moderne elementer, og deres delikate strukturer kombineret med intense farver, satin overflader og højt kvalitetslæder og NATO-lænker gør urene innovative og nytænkende. Du kan vælge imellem guld- og sølvure, rustfrit stål, titanium og keramiske ure. Du er garanteret at finde noget, der passer din stil blandt deres store udvalg af styles.

CERTINA DS ACTION DAY-DATE

Hos PLAZA er vi helt vilde med Certina DS Action Day-Date uret udført i rustfrit stål med en brun læderrem og datovisning. Uret er udstyret med et automatisk POWERMATIC 80.661 urværk. Det specielle ved dette urværk er, at det har strømreserve på 80 timer, hvor normal strømreserve er mellem 38 og 42 timer. Dette betyder, at du kan lade uret ligge i op til tre dage, før det skal indstilles igen. Urets sporty og elegante udseende og dets vandtæthed op til 200 meter, sikrer uret er ideel til både hverdag, festlige begivenheder og sporty aktiviteter - over og under vand. Uret er udstyret med safirglas som sikrer, at det er utrolig modstandsdygtigt overfor ridser. Dette ur har DS-teknologi - Double Security - som beskytter urværket ekstra mod stød og vand.

DS KONCEPTET

Certina har længe haft fokus på holdbarhed på deres ure, og dette fokus førte til udviklingen af ​​det unikke DS Concept, som står for ”Double Security”. Det betyder, at hvert ur har nogle sikkerhedsfunktioner i strukturen, uanset samling eller funktion, der gør det robust og pålideligt på lang sigt. DS konceptet har taget Certina til hidtil usete højder. På grund af deres bemærkelsesværdige resistens, har urene gentagne gange fundet vejen til håndleddene på bjergbestigere og dykkere. Gennem sofistikeret forskning og tests, har DS konceptet stået ved og bevidst sig selv. Det gør urene fra Certina til det ideelle tilbehør til eventyrer i den moderne verden.

Certina forhandles i udvalgte fysiske butikker og online. Udforsk hele udvalget nedenfor.

SE HELE UDVALGET

Andre Brand Stories

Udforsk nedenfor

Basic Essentials by PLAZA

Basic Essentials er kendetegnet for et enkelt og stilrent smykkebrand, som eksklusivt forhandles hos PLAZA. Smykkerne er klassiske, og du er sikret smykker, der passer perfekt ind i din smykkegarderobe. Læs...

Læs mere
Diamond Essentials by PLAZA

Diamond Essentials skaber klassiske og elegante diamantsmykker, som forhandles eksklusivt hos PLAZA. Smykkerne kan bæres enkeltvis eller i et diamantsæt, så du kan bærer det samlet. Diamond Essentials komplimenterer alle uanset...

Læs mere
Joanli Nor

Joanli Nor er et dansk smykkebrand grundlagt i 2015, som fremstiller eksklusive og elegante smykker, med unikke detaljer der tilføjer hver især sin helt egen personlighed. Læs mere her. 

Læs mere
Nuran

Nuran er et eksklusivt smykkefirma og også navnet på ejeren og designeren. Nuran sælger funklende guld-, sølv og brillantsmykker, som er inspireret af kærlighed og det klassiske håndværk. Læs mere om brandet her.

Læs mere