Fine-Essentials PLAZA

Brand Stories

Fine Essentials

GULDSMYKKER DER UDSTRÅLER CHARMERENDE DETALJER

Med et smykke fra Fine Essentials by Plaza får du både et elegant håndværk og et smykke, du kan glæde dig over og bære gennem hele dit liv. Vi har skabt 5 kollektioner, som byder på det essentielle til din smykkegarderobe. Vi har kollektionerne Silver Essentials, Basic Essentials, Gold Essentials, Diamond Essentials og Fine Essentials, som alle eksklusivt forhandles ved Plaza og er vores fineste håndværk. Fine Essentials er i 14 karat rød- og hvidguld med Wesselton/si brillanter og ekstravagante ædelsten. Hvis du er på udkig efter den helt perfekte gave til ham eller hende, bør du bestemt overveje nogle af smykkerne fra Fine Essentials, de udstråler de fineste og mest charmerende detaljer og holder hele livet med dets gode kvalitet. Det er et køb du aldrig vil fortryde og et smykke du aldrig vil glemme du har liggende.

SMYKKER DU KAN HAVE I GENERATIONER

Smykkerne er udført i 14 karat guld, hvilket betyder, at der ikke er nogen forgyldning, som med tiden vil blive slidt af. Skulle dit smykke fra Fine Essentials blive ridset eller miste sin glans, kan vi altid give dit smykke nyt liv. Ved blot at rense dit smykke op, kan du på ingen tid få dit smykke til at stråle igen og få det til at se helt nyt ud. Vi er på vej i en mere bæredygtig retning og tænker grønnere og grønnere for hver dag. Det er vores vigtigste opgave at udvikle vores egne kollektioner i den bedste kvalitet, for at sikre de holder i mange generationer, og ikke blot bliver smidt ud et par måneder efter købet. Smykkerne er udarbejdet med tanke på, at vi gerne vil skåne miljøet, men behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten eller æstetikken. Smykkerne har unikke detaljer, som fanger øjets opmærksomhed med det samme.

LAD DIG FORTRYLLE AF VORES FINE ESSENTIALS

I smykkerne fra Fine Essentials by PLAZA er kvaliteten og miljøet altid i fokus. Smykkerne kan give ethvert outfit noget helt specielt til din styling. Smykkerne er så elegante, at de vil passe exceptionelt til begivenheder som bryllupsdage, fødselsdage eller hvis du blot vil give dine festoutfits et ekstra pift. Du kan med smykker fra Fine Essentials skabe den smukkeste personlige historie, da smykker kan gå videre i generationer uden at de falmer i udseendet. Betragt smykket som en investering, som kan glæde dig igennem hele dit liv og som du kan forære til dine børn eller børnebørn og de vil få samme glæde af det som du selv har haft.

Artikel om Fine Essentials

Mursten & Geneve

Vores populære Mursten og Geneve armbånd er smykker, der aldrig vil gå af mode med dets elegante og stilrene look. De er unikke og tidløse, så man skal slet ikke være bekymret for, at stilen vil forælde. De klassiske armbånd fra Fine Essentials by PLAZA er udført i 14 karat rødguld og laves typisk med en kasselås

Fine Essentials by PLAZA forhandles i alle PLAZA-butikker og online på plaza.dk. Udforsk hele kollektionen nedenfor.

SE HELE UDVALGET

Andre Brand Stories

Udforsk nedenfor

Basic Essentials by PLAZA

Basic Essentials er kendetegnet for et enkelt og stilrent smykkebrand, som eksklusivt forhandles hos PLAZA. Smykkerne er klassiske, og du er sikret smykker, der passer perfekt ind i din smykkegarderobe. Læs...

Læs mere
Diamond Essentials by PLAZA

Diamond Essentials skaber klassiske og elegante diamantsmykker, som forhandles eksklusivt hos PLAZA. Smykkerne kan bæres enkeltvis eller i et diamantsæt, så du kan bærer det samlet. Diamond Essentials komplimenterer alle uanset...

Læs mere
Joanli Nor

Joanli Nor er et dansk smykkebrand grundlagt i 2015, som fremstiller eksklusive og elegante smykker, med unikke detaljer der tilføjer hver især sin helt egen personlighed. Læs mere her. 

Læs mere
Nuran

Nuran er et eksklusivt smykkefirma og også navnet på ejeren og designeren. Nuran sælger funklende guld-, sølv og brillantsmykker, som er inspireret af kærlighed og det klassiske håndværk. Læs mere om brandet her.

Læs mere