BRYLLUPSEVENTS I PLAZA
HVOR? ODENSE & FREDERIKSBERG
TILMELD DIG LÆNGERE NEDE PÅ SITET
BRYLLUPSEVENTS I PLAZA
HVOR? ODENSE & FREDERIKSBERG
TILMELD DIG LÆNGERE NEDE PÅ SITET
BRYLLUPSEVENTS I PLAZA
HVOR? ODENSE & FREDERIKSBERG
TILMELD DIG LÆNGERE NEDE PÅ SITET

BRYLLUP 2024

BLIV INSPIRERET I VORES UNIVERS NEDENFOR

De perfekte vielsesringe

Siden 1988 har PLAZA været åbningen til et drømmende bryllupsunivers, der rummer de fineste vielsesringe i højeste kvalitet. Vi ved, at alle brudepar har forskellige ønsker og behov, og vi har i mere end 30 år hjulpet danskerne med at finde de perfekte ringe. Nedenunder guider vi dig igennem de forskellige typer af vielsesringe.

Nedenfor kan du ligeså gå direkte til vores bookingsystem hvor du, i alle vores butikker, kan reservere tid til vejledning og valg af vielsesringe.

Allianceringe

En funklende ring med en eller flere brillanter, der symboliserer kærlighedens bånd imellem to parter. Allianceringe kan du ofte bygge videre på, og få sat nye smukke sten i år efter år eller gravere med vigtige datoer, personlige symboler eller hinandens navne.

Solitaireringe

Solitaireringe er ofte kendt som den feminine ”Prinsessering”, der med en enkelt glimtende diamant symboliserer kærligheden og opmærksomheden til den eneste ene. Udforsk de smukke Solitaireringe fra de danske eksklusive brands som Mads Z, Nuran, Vida og Kleopatra.

ET PAR AF VORES UDVALGTE FAVORITSERIER

Udforsk kollektionerne fra bl.a. Scrouples Jewellery og Mads Z nedenfor.

SCROUPLES VIDA

Vida, ombytningsserien fra Scrouples, er et perfekt gavevalg til betydningsfulde anledninger. Vida fås i 8 kt. rød- eller hvidguld med smukke brillanter. Ombyt til et smykke med en større brillant i op til 2 år fra købsdatoen.

SE ALT SCROUPLES VIDA

MADS Z CROWN

CROWN-serien fra Mads Z består af fine Solitaire ringe, som prydes af få større sten, og allianceringe med diamanter påført på en linje langs ringen.

SE ALT MADS Z CROWN

MORGENGAVER

EN MINDEVÆRDIG TID

Hos PLAZA kan du finde den helt perfekte morgengave til din kommende ægtefælle. Morgengaven er den personlige gave der gives morgenen efter et vidunderligt bryllup. Den symboliserer det kommende liv I har foran jer sammen. Gaven der gives er en fin afslutning på brylluppet, og en fortryllende start på et dejligt liv som ægtepar.

TIL HENDE

Forær hende, du elsker, en betydningsfuld gave der skaber mindeværdige øjeblikke. Lad magien vare for evigt.

URE OG SMYKKER TIL HENDE

TIL HAM

Overrask ham med en meningsfuld gave, der viser, at tiden med ham er det dyrebareste, du har.

URE OG SMYKKER TIL HAM

SKAL DU GIFTES?

BOOK TID OG FÅ RÅDGIVNING

Læs mere lige nedenfor.

Book tid til rådgivning og valg af vielsesringe fra Service Smykker

LAD OS HJÆLPE JER

I PLAZA ved vi, at alle kommende brudepar har forskellige behov, ønsker og drømme. Derfor tilbyder vi dig og din kommende ægtefælle personlig vejledning, hvor vi sammen kan skabe de perfekte ringe til jer. Her kan I nyde et glas bobler, mens vi viser jer det særlige udvalg og mulighederne for at designe lige netop jeres drømmeringe.

GÅ TIL BOOKINGSYSTEM

Bryllupsevents i PLAZA

Skal du med?

I løbet af de kommende måneder afholdes der bryllupsevents i vores forskellige butikker. Se nedenfor hvor og hvornår de forskellige events afholdes.