Gold-Essentials PLAZA

Brand Stories

Gold Essentials

DET ESSENTIELLE TIL DIN SMYKKEGARDEROBE

Gold Essentials rummer alle de essentielle smykker til enhver kvindes smykkegarderobe, og hvert smykke er selekteret ud fra bedste kvalitet, det helt rigtige look og en med garanti for et klassisk smykke der passer til enhver begivenhed. Kollektionerne består af de mest moderne ringe, armbånd, halskæder og øreringe, til overkommelige priser, uden kvaliteten skal lide af dette. Gold Essentials forhandles eksklusivt hos PLAZA.

DE PERFEKTE SÆT

Vi har designet Gold Essentials kollektionen med livets øjeblikke i tankerne, og derfor kan du få matchende sæt af øreringe og halskæder i flere forskellige styles, der passer til en lang række forskellige begivenheder. Alle vores sæt er udført i 8 karat guld og med hvert sit udtryk, så du kan finde det perfekte sæt til dig. Ønsker du at hæve stilen til det næste niveau? Så kan du forkæle dig selv med et af vores matchede sæt fra Gold Essentials by PLAZA.

Gold Essentials hos PLAZA

EN BÆREDYGTIG GAVE

Da smykkerne i Gold Essentials kollektionen er udført i 8 karat guld, betyder det, at der ikke er nogen forgyldning der med tiden vil slides af. Det gør smykkerne til det bedste bæredygtige valg, da de holder hele livet og fortsat kan skabe glæde for hvem end der bærer dem. Skulle smykkerne blive ridset eller miste glansen, kan vi altid give smykket nyt liv, ved at rense og pudse smykket op igen – så det atter stråler, som var det helt nyt. Det kan du læse mere om her.

Gold Essentials forhandles eksklusivt i PLAZA, og findes derfor i alle vores fysiske butikker, samt online på plaza.dk. Udforsk hele sortimentet nedenfor.

SE HELE UDVALGET

Andre Brand Stories

Udforsk nedenfor

Basic Essentials by PLAZA

Basic Essentials er kendetegnet for et enkelt og stilrent smykkebrand, som eksklusivt forhandles hos PLAZA. Smykkerne er klassiske, og du er sikret smykker, der passer perfekt ind i din smykkegarderobe. Læs...

Læs mere
Diamond Essentials by PLAZA

Diamond Essentials skaber klassiske og elegante diamantsmykker, som forhandles eksklusivt hos PLAZA. Smykkerne kan bæres enkeltvis eller i et diamantsæt, så du kan bærer det samlet. Diamond Essentials komplimenterer alle uanset...

Læs mere
Joanli Nor

Joanli Nor er et dansk smykkebrand grundlagt i 2015, som fremstiller eksklusive og elegante smykker, med unikke detaljer der tilføjer hver især sin helt egen personlighed. Læs mere her. 

Læs mere
Nuran

Nuran er et eksklusivt smykkefirma og også navnet på ejeren og designeren. Nuran sælger funklende guld-, sølv og brillantsmykker, som er inspireret af kærlighed og det klassiske håndværk. Læs mere om brandet her.

Læs mere